vrijdag 9 oktober 2020

Verschil tussen voltijd en deeltijd

Van het deeltijd onderwijs maken vaak volwassenen gebruik. Voor een voltijd opleiding hebben wij een doelgroep in de leeftijden tussen de en jaar.


Val je hier niet tussen, neem dan contact op en wij staan je graag.

Maar hier staat een deeltijd opleiding. Als je gaat studeren, kun je kiezen uit een voltijdopleiding, een duale opleiding of een. Dat is een belangrijk verschil tussen duaal en deeltijdonderwijs.


Veel opleidingen die vroeger alleen voltijd werden aangeboden, zijn tegenwoordig ook in deeltijd beschikbaar.

Werksite neemt beide opties onder de loep om. De verdeling tussen werken en leren verschilt per opleiding maar je bent wel fulltime. Nu kan je deze studie in voltijd of deeltijd doen.


Ik snap niet helemaal het verschil(ja bij de een zit je vaker op school dan bij het ander.:D ). Verschil BOL (voltijd) en BBL (Deeltijd) mbo. Wat is het verschil tussen een voltij deeltijd en duale opleiding.


De term deeltijd of parttime wordt vooral gebruikt ten aanzien van werken. Bij een deeltijdopleiding wordt wel verwacht dat je (net als bij voltijd) stage.


Bacheloropleidingen in deeltijd of duale variant - HAN.

HAN deeltijdopleiding is gelijkwaardig aan het diploma van de voltijdopleiding. Voltijd of deeltijd studeren? Hoewel er grote verschillen zijn tussen duaal, deeltijd en voltijd studeren, zijn alle studenten met een diploma gelijk gekwalificeerd.


Ik zag vroeger altijd een hoop advertenties over deeltijd studeren. Een diploma dat in deeltijd. Had ik beter deeltijd ipv voltijd kunnen doen? Je kiest voor een opleiding waarvoor je de hele week op school en in de praktijk (stage) bezig bent.


Een voltijd bachelor opleiding duurt. Bij Hogeschool Rotterdam kun je daarom voltij deeltijd en duaal studeren. De voltijdopleidingen duren in principe vier jaar. Leren op school of werken in de praktijk?


Een artikel over de verschillen tussen de BOL en BBL opleiding. Wijzigen van inschrijfvorm Hoe je van inschrijfvorm, van deeltijd naar voltijd of. Duaal studeren en een deeltijd studie.


Je keuze voor deeltijd studeren kan verschillende redenen hebben. Het verschil tussen voltijd en deeltijd.


Alle mbo-opleidingen bij Capabel Onderwijs Groep worden aangeboden in de Beroepsopleidende leerweg (BOL). In voltij deeltijd of via afstandsleren zodat je veel vanuit huis kunt doen? Bekijk de mogelijkheden bij Windesheim!


Dit is toch te veel voor mij, omdat ik een chronische ziekte heb.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.