maandag 6 juli 2020

Stekkerdimmer

De dimmer is geschikt voor lampen van tot 2watt. Handige stekkerdimmer voor gloeilampen en hoogvolt (230V) halgeenlampen. SmartHome stekkerdimmer voor gloeilampen, halogeen- en LED-lampen.

Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kwantum, daar woon je beter van! Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o.

Deze stekkerdimmer werkt prima op onze ledlichtslangen Dimt alle lichtslangen tot maximaal meter, maar ook halogeen en normale lampen. Plaats een stekkerdimmer tussen het stopcontact en de lamp en deze is direct dimbaar. Eenvoudig en voordelig dimmen zonder montage! Wil je meer informatie over dit product of.


Stekker dimmer met kinderbeveiliging - makkelijk vanuit huis online bestellen - bij Conrad. Vind stekker dimmer op Marktplaats. Zeer geschikt voor het dimmen van uw IR-stralers of warmtelampen.


Te gebruiken voor vloer, tafel en bureaulampen. Andere klanten bekeken ook: Winkelvoorraad.

Afhalen Direct na bestelling af te halen! Tot mijn verbazing kan ik nergens een LED snoerdimmer (met schuif- of draaibediening) of eventueel een stekkerdimmer vinden. Kopp plug-in stekkerdimmer met randaarde. R-dimmer is voorzien van kinderbeveiliging.


Stekkerdimmer plugin voor gloei- en halogeenlampen. Alle details van dit artikel. Geen euro stekker, verloop nodig voor belgie. De plugin dimmer is een heel eenvoudige dimmer voor binnen gebruik.


Geschikt voor gloei, halogeen- en LEDlampen. Minder energieverbruik, terwijl de levensduur van de lamp verlengd wordt. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je.


Winkel in IJzerwaren, Gereedschappen, Tuinartikelen, Beveiliging, Elektra, Sanitair, Verhuur, Elektrischgereedschap, Meubelbeslag, Tubtrug, Tubtrugs, Fiskars. Hij is mooi vlak en doordat de stekkers er van onder in gaan blijft het mooi strak langs de muur.


Bij ons vrijwel altijd direct leverbaar uit voorraad! Voor de prijs een goede dimmer. Er zijn ook ledlampen die met deze dimmer gedimt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.