maandag 6 juli 2020

Stekker vs adapter

Deze adapter kan onder andere worden gebruikt in de Verenigde Staten, Canada, Mexico en Japan. De adapter is geen spannings- en frequentieomvormer.


In Amerika heeft een stekker namelijk platte polen in plaats van ronde.

Ga je op reis of op vakantie naar Verenigde Staten van Amerika? Controleer of je een reisstekker of wereldstekker nodig hebt! Reisstekker voor Amerika - Compact formaat stekker - EU naar VS - stuks.


Mocht uw apparatuur overigens.

Prijs en karakteristieken WATT-CO USA-ADAPTER. Koop uw WATT-CO USA-ADAPTER aan de beste prijs, gratis geleverd en service inbegrepen, bij Vanden. Reisadapter Wereld-naar-usa Usb Geaard. Het mag dan nog wel vrij eenvoudig lijken om een stekker te vervangen, in veel gevallen is het probleem nog maar half opgelost omdat een adapter er alleen.


Wereldstekker - Europa naar Amerika - Zwart. Op het apparaat of adapter staat een aanduiding op welke spanning deze kan werken. Een goed voorbeeld vormen elektrische apparaten die je in de VS koopt. Veelzijdige reisstekker voor gebruik in Amerika.


Zelfs in Zwitserlan in de VS en in Engeland heb je andere stekkers nodig.

Een reisstekker is een adapter die je in een stopcontact in je vakantieland steekt. Pod stekker werkt ook alleen heeft een iPad lader wat meer power en is daarmee sneller. Us-eu reis stekker usa naar europa adapter artikel nummer us-eu reis stekker specificaties voor het. Adapter voor Amerikaanse stekker nodig?


Stekker US-EU adapter Amerika Verenigde Staten VS. Scherp geprijsd en op werkdagen voor 16. Ik wil mijn HP notebook meenemen naar Amerika, alleen de vraag is. Heb ik een universele adapter nodig, of alleen een wereldstekker van de.


LS, Donderdag reis ik naar de VS voor een congresbezoek. De internationale reisstekker van Apple bevat zeven verschillende stekkers om je Apple. Met deze reisstekker kunnen elektrische apparaten met een Amerkaanse of.


Dit HEMA model wereld stekker leek de meerderheid van deze adapters te combineren. Handige verloopstekker voor elektrische apparaten met een stekker uit USA. Niet alleen de stekkervorm, maar ook het voltage is anders.


Draagbare apparatuur met adapters vormen stroom om naarof volt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.