donderdag 8 december 2016

433Mhz ontvanger

MHz RF onvanger- en zendermodule te gebruiken voor oa. Bijvoorbeeld aansturen van een kaku set, deurbellen.


Ook veel goedkope zenders en ontvangers voor het schakelen van apparaten en het dimmen van verlichting werken op de 433MHz-band.

De 433MHZ set met de zender en ontvanger samen. Deze modules kunnen gebruikt worden om draadloos data tot wel 2meter te verzenden om domotica. RF Ontvanger zender set 433MHz.


Set van een 433MHz onvanger- en zendermodule te gebruiken voor oa.

Set met een draadloze ontvanger en een zender voor 4Mhz. Aanslutingen zender ATA VCC, GND. Voor een project ben ik op zoek naar een 4MHz zender en ontvanger.


Er zijn tal van aparaten die op 433mhz werken. Draadloze zender en ontvanger 433MHz voor Arduino. RF ontvanger en zender set 4Mhz. Specificaties: Ontvanger: - Model:MX-05V - Voltage:DC5V - Current:4MA - Frequency:433.


Mhz RF transmitter en receiver link kit - 433MKIT - RF(ID)-WiFi-BT - (Receiver module gegevens): Spanning: 5V Statische stroom: 4MA Ontvanger. Deze set is te gebruiken voor tal van projecten zoals.

Deze eenvoudige set kan worden gebruikt voor het verzenden van data op. MHz RF Receiver, Deze Reciever werkt in combinatie met de RF Transmitter.


Het zogeheten KAKU systeem maakt gebruik van een relais en een 4MHz ontvanger die je in het stopcontact steekt, en een draadloze. This is 433Mhz RF receiver kit for Arduino ARM MCU wireless. Application environment: Remote control switch, receiver module. Tedsen Teletaster EKX1M ontvanger 433MHz Fixed code.


Nu nieuw bij Domotica shop, KlikAanKlikUit producten, op afstand te bedienen via bijvoorbeeld de RFXcom RFXtrx4usb zender ontvanger. Heeft iemand toevallig ervaring met de 433Mhz kit van SeeedStudio?


Deze werkt precies ook op TTL, alleen is er niet echt veel info over te. Zender Dip Switch 4MHz, kanalen. Geschikt voor diverse ontvangers van draadloze afstand bedieningen.


Geberit Sigma WC stuursysteem electronisch radiografisch netvoeding 24. Deze kit bestaat uit een zender en ontvanger is populair voor draadloze communicatie.


Deze ontvanger is nog leverbaar maar wegens de verouderde codering raden wij aan uw systeem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.