donderdag 8 december 2016

27Mc president lincoln

Koop of Verkoop president lincoln op Marktplaats. Welkom bij de meest gespecialiseerde winkel op het gebied van Mc. De M-Tech Legend IV is een 27MC transceiver die alle functies heeft verwerkt.

Net de ADI 1gewisseld voor een president lincoln (gebruikt). G band is de 40CH FM 27mc kanalen die gebruikt worden voor FM. Info over president lincoln 27mc.


Zo een heb ik ook nog eens geha gekocht bij ten Koppel in Zwolle.

Deze transceiver levert in FM en AM watt, in SSB watt. Hier vindt je alles wat met de 27mc te maken heeft. Werkelijk een superbak, enorm uitgebreid! Folie zit nog op de display) Uiteraard.


Ik heb van mijn oom een 27-mc bakkie gekregen. Heeft iemand ervaring ( modificatie ) met de president Lincoln ? President Lincoln met maar liefst 4kanalen! Ik was achteraf misschien wel een klein.


Nee, dat wordt in dit soort 27MC bakken niet gedaan.

Zorg ervoor dat er geen restspanning aanwezig is. Dit kun je doen door de bak een paar keer aan en uit te zetten. Die gasten rijden ook allemaal met MC in het rond.


Heb hier ook een president Lincoln op zolder liggen,schitterende radio! Qua ontvangst wil ik graag een jackson, qua bediening een lincoln en qua looks alledrie wel :lol. Doet iemand hier nog weleens wat met de 27mc?


Verder zijn ze tevreden over het reilen en zeilen van de. Als je wilt gaan zenden op de 27mc heb je verschillende basis dingen nodig, zoals.


Dit is een werkelijk monster om mee te werken, het is de president Lincoln. Een foto van een Onbekend MC bezig met poseren. Kentucky antenne liggen en een president Lincoln 2. George en een president Lincoln op de plank staan.


Met mc heb ik veel plezier geha ik deed altijd mee aan vossenjacht. Handleidingen, diagrammen en brochures. Le nom PRESIDENT est intimement liƩ au monde de la radio-CB.


Grant, HyEndFet draadantenne, Antron A, gainmaster, mobiel, president. Wij hebben de beschikking over mc bakjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.