donderdag 8 december 2016

Kabel katrol

Een staalkabel kun je geleiden met een katrol, om zo een bocht om te gaan of te hijsen. Wij leveren TOUW en STAALKABEL aan particulieren en bedrijven Wij hebben een ruime voorraad en streven naar : VANDAAG BESTELD MORGEN.


Katrollen en schijven bestel je eenvoudig bij Manutan.

Katrol van nylon met ophanging in roestvrij staal. Groothandel Draad kabel katrol uit Chinese Draad kabel katrol Groothandelaars Repertorium.


Je kan Online Groothandel draad katrol,katrol wielen,katrol cnc. Groothandel staal kabel katrollen uit Chinese staal kabel katrollen Groothandelaars Repertorium.

U Groef Nylon Ronde Katrol Wiel Roller voor 3. De Petzl Tandem Cable is een dubbele katrol speciaal ontworpen voor gebruik op horizontaal gespannen kabels. Direct uit voorraad leverbaar!


De katrollen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen voor diverse toestellen. De 1mm katrol is extra breed zodat de kabel ook in schuine richtingen kan. De Petzl Trac New is de ideale katrol voor het gebruik met groepen in adventure parks, touwenparcours, klimbossen etc.


HYE tufnol blok voor kabel met oog, bij CS Rigging snel leverbaar en goed geprijsd. Bekijk de opties op de site en bestel. Bewegende kabels en lijnen hebben veelal te maken met katrollen.

Van horizontaal naar verticaal of misschien zelfs 1graden. Speciaal voor het geleiden van staaldraad. Geschikt voor draad met een diameter van ca. Handmatige lieren, katrollen en kabels.


Kabelblok,Gelagerd Katrol, Gegalvaniseerd Katrol,Katrol met messing wielen, staalkabel. B-Lock staalkabel op rol - 1. Deze B-lock staalkabel is getest en goedgekeurd door Agave.


Beugeltje voor katrol om de stuurkabel te geleiden. Gaspedaal kabel katrol, Volvo 8SVC0. Een katrol (ook wel blok of jijn genoem vooral in de zeevaart) is een.


De enkelvoudige katrol pulley Rotor is compact, lichtgewicht en snel op het touw aan te brengen. De zwarte zijplaatjes vormen samen één geheel en zijn dus. Op de foto hangt de katrol in een V-vormig stuk kabel.


Ik vroeg me af of die V-vorm misschien een reden ha zoals het voorkomen van draaien. De Stage Ninja XLR-60S bevat meter XLR-XLR kabel op een katrol. LEERKRACHT: Kabels, katrol, waar staat de auto? Je mag het ook aanwijzen met.


Kamera Express, de kamera Superstore voor uw digitale camera, statief, lens, flitser en alle overige. Status: Het minimumbedrag is nog niet behaald.


Het vooraf ingestelde minimumbod is nog niet gehaald. Onze opdrachtgever kan na de veiling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.