dinsdag 6 december 2016

12V rookmachine

Koop of Verkoop rookmachine op Marktplaats. De ideale rookmachine voor mobiele toepassingen. Scotty II 12V-50W De accu rookmachine.

Waarom een rookmachine kopen als je er zelf één kan maken? Voor een professioneel ogend rookeffect biedt een rookmachine uitkomst. Een uitstekende rookmachine met een grote rook-opbrengst voor een.


Erg klein en werken op 12V of minder.

Ik ben bezig zelf een rookmachine te maken, om hier uiteindelijk weer. Wie weet er een oplossing voor een rookmachine op lokatie waar geen stroom is. Nou is de moeilijkheid dat deze moet werken op een autoaccu 12V dus.


Gewicht van de rookmachine ca. Afmeting van de machine 2X19. V van alarmsysteem noodzakelijk. Voldoet aan de Europese CE en EMC. Nebelmaschine batteriebetrieben, 400W, 12V.


Compacte rookmachine met prima rookopbrengst voor kleinere ruimten.

Wordt geleverd compleet met rookvloeistof. Kleine rookmachine met afstandsbediening. Zoals je ziet, een rookmachine op de brommer.


V lengte: 35cm gewicht: 140g type l. Rookmachine vloeistof 1ltr Universal Effects ST-S. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Rookgenerator 6v - 4v Extra Klein (XS). Beschikbaarheid: In voorraad.


Duizenden producten op voorraad. Bekijk ons brede assortiment in onze webshop. Hij werkt op een 12v DC batterij. De WIFI-8met een ingebouwd WIFI-netwerk.


Het belangrijkste kenmerk van de mobiele rookmachine is zijn mobiliteit. Het apparaat werkt op een 12V DC accu en is zeer gemakkelijk te dragen en te. Uw partner in distributie van licht, beel geluid en accessoires.


Deze rookmachine is speciaal ontwikkeld voor het testen van. Laagste prijs-garantie, gratis verzending en uit voorraad leverbaar. V als 230V aangesloten worden. Antari M-Mobiele rookmachine met accu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.