dinsdag 6 december 2016

Reisstekker type a

Type E: Dit stopcontact werkt ook met stekker C. Voor VS, Canada, Midden- en Zuid-Amerika, ook geschikt voor Singapore, Thailand en Japan, de spanning wordt niet. Wereldstekkers, stekkeradapters of reisstekkers zijn er in verschillende soorten te koop.

De meeste sets beperken zich tot de meest voorkomende stekkertypes. Weergave RoosterRoosterLijst. Sorteer op PopulariteitPopulariteitNaamPrijs. Onderstaande reisstekker is speciaal voor stopcontacten van het type I.

De kolom "soort contactdoos" geeft aan welk type contactdoos je aan zult treffen, let bij het kiezen van een reisstekker dat dit overeenkomt met de "Output". Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en contactdoos. Verenigde Staten, Canada, Mexico.


Schrijf een review en maak kans op €100. Voor 22:bestel morgen in huis! Bepaalde types wereldstekker zijn voor meer landen geschikt. Op zoek naar een reisstekker?


Een reisstekker – ook wel bekend als adapter, wereldstekker of stekkeradapter – voorkomt dat je jouw. Laadt uw elektrische apparaten overal ter wereld op met deze handige wereld reisstekker.

Reisstekkers - nu in de Conrad. Om je apparatuur te kunnen gebruiken, heb je een reisstekker nodig. Met deze voor America bestemde reis stekker kan je ook in de USA je Europese stekker gebruiken.


De internationale reisstekker van Apple bevat zeven verschillende stekkers om je Apple apparaten aan te sluiten op stopcontacten over de hele wereld. Omdat ik er een tijdje gewoond heb, dacht ik nog wel een reisstekker te hebben. Wie heeft er een verloopstekker (type L) of wereldstekker te leen?


De reisstekker set is geschikt voor apparatuur met euro- of USA-stekker. Reisadapter geschikt voor Zwitserland (Type J) - Deze Power reisadapter is ideaal voor alle reizigers die naar Zwitserland willen. Deze stekker wordt ook wel de reisstekker genoemd en is in vele landen.


In het ene land wordt het ene type stekker gebruikt, terwijl je deze stekker in het. Kijk daarom altijd goed of je een reisstekker nodig hebt! Hoewel type-N het officiële stopcontact is in Brazilië, kun je ook type-A, B en I. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen.


Universele reisstekker te gebruiken in alle werdelddelen. De stekker(s) die in Cuba gebruikt kunnen worden zijn: Type A, B, C, F en L. Zie in dit handige overzicht in één opslag in welke landen je een reisstekker nodig hebt. We vertellen je welk type stekker in welk land gebruikt. Allows you to connect electrical appliances in countries with other socket systems.


For the following countries: China, Australia, New Zealan Fiji Islands, Cook. EU stekker aansluiten op USA contactdoos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.