vrijdag 21 mei 2021

Welke stekker ierland

Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor. Ga je op reis naar Dublin, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Dublin gebruikt kunnen worden voor het stopcontact.


U heeft een wereldstekker nodig bij een verblijf in Ierland.

Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en. Nederland beter laten informeren welke memory sticks voor uw. Allekabels biedt diverse stekkers voor Ierland aan.


Voor 22:bestel morgen in huis.

Bestel nu uw Ierland reisstekker online! Stekkers en stopcontacten in Ierland. Het voltage in Ierland is: 230. De netfrequentie in Ierland is: 50.


De volgende type stopcontacten worden gebruikt in Ierland. Reisinformatie, reisadvies en reisaanbod Ierland (Ireland). Wat neem je mee naar Ierland? Je hebt deze reisstekker(s) nodig: Engelse.


Als je op vakantie gaat naar Ierland is het verstandig om in ieder geval de volgende spullen mee te nemen.

Elektriciteit, prijspeil of de beste reistijd voor je vakantie in Ierland? Een verloop- of wereldstekker is onder meer verkrijgbaar in de ANWB-winkels en via. Een Ierse stekker heeft drie platte pennen. Voor gebruik van een Nederlandse stekker is een adapter nodig.


Pas hierbij echter op: de goedkoopste (lichtgewicht). Ook in de aangesloten apparaten is dus bekend welke draad de fasedraad is. Hierdoor kun je vrij gemakkelijk bepalen welke delen je van de stad je per se wilt zien.


Alle reizigers die naar Ierland reizen dienen in het bezit te zijn van een geldig. In sommige hotels kun je deze stekkers lenen in andere gevallen ben je. Welke stekker moet ik hebben? UK stekker (Ierlan Verenigd Koninkrijk).


Reisstekkers: welke heb je nodig voor welk land? Bekijk alle reisstekkers die te koop zijn bij Reisartikelen. Ierland valt onder dezefde tijdzone als het Verenigd Koninkrijk.


Elektra schotland gaat vooral over stekkers en aansluitingen op de camping. In Ierland wordt gebruik gemaakt van stekkers van het type G. Schotland hebt en welke verloopstekker je.


Met de verschillende sockets sluit je een stekker aan op contacten in Zuid-Europa. Het kan hier per streek verschillen welke systemen worden gebruikt.


Met deze reis stekker kunnen Commonwealth stekkers in een Nederlands. Geschikt voor stekkers uit: Engeland Ierland Cyprus Malta. Een eenvoudige en veilige aansluiting van uw elektrische apparaten, waar ook ter wereld.


Wie weet mij te vertellen welke stekkers gebruikt men op de camperplaatsen en campings in Ierland verbinding electr en camper? Je kan gewoon je euro stekker in het stopcontact stoppen, voltage en hertz is. Ik ga volgende week naar Ierlan ik vroeg me af of ze daar.


Dublin is Ierland (UK) en Belfast is Northern Ireland. Graag zou ik tips krijgen over welke converter(s) ik het beste kan kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.