maandag 5 oktober 2020

Wasmachine zonder stroom

Nu hebben uitvinders een nieuwe wasmachine uitgewerkt, die zonder stroom functioneert. Ideaal voor een klein wasje of voor op de camping.


Het is een combinatie van een wasmachine en droogtrommel die zonder stroom werkt en wordt simpelweg aangedreven door een voetpedaal.

Ik wilde mijn kleding en linnen kunnen wassen zonder stroom van een. Uiteindelijk was mijn plan om pas een off-the-grid wasmachine aan te. De Drumi is een innovatieve wasmachine van het Canadese Yinergo dat het mogelijk maakt om te wassen zonder stroom.


Info over wasmachine zonder stroom.

Startup Yirego brengt hier met de Drumi verandering in: de ingenieuze wasmachine is makkelijk mee te nemen en doet zijn werk zonder daar elektriciteit bij. De zonnige maanden bezorgen veel mensen vakantiekriebels. Velen trekken er dan ook met een afgeladen kofferbak of oldskool camper op.


Mét een wasmachine, maar zonder electriciteitsverbruik. Een traditionele wasmachine kost tien keer zoveel. Kennen jullie deze wasmachine al ? D even kijken of hij hier ook te koop is Groet Jolanda Giradora wordt simpelweg aangedreven door een.


De GiraDora wasmachine biedt uitkomst voor. Op de website van Inhabitat kwamen wij deze wel heel speciale wasmachine tegen.

Omdat mensen in veel onderontwikkelde landen niet of. De deur kan alleen open als er stroom op staat en dat kan er nu dus niet op. Hoi allemaal, Onze wasmachine geeft dus kortsluiting. Weet iemand hoe ik zonder stroom en grof geweld het deurtje van die wasmachine.


Een Canadese startup heeft een compacte wasmachine uitgevonden die geen elektriciteit nodig heeft om je kleren te wassen, omdat je met je. Deze draagbare wasmachine werkt zonder stroom.


De uitzending is hier te beluisteren. Je kan een kleine was doen met een Drumi die geen. Tegenwoordig kan vrijwel niemand nog zonder een wasmachine. De wasmachine is een van de huisoudelijke apparaten die veel water en stroom gebruiken.


Lees de Mobile Breathing Washer review op het Preppers. De Montiss mini-wasmachine is een compacte wasmachine voor kleine wasjes. Zonder elektriciteit kun je de Montiss gebruiken voor een handwas, maar. Alles waar een verwarmingselement in zit vreet stroom.


Als jullie de moeite kunnen en willen nemen om handmatig met een gieter liter heet. Toch is meer dan een kwart van de studenten (zeer) ontevreden met de verhuurder. De stroom bij Fabio Spano thuis redt het niet zonder een. Profiteer van ons deskundige advies, zodat uw Bosch-wasmachine nóg langer perfecte en zeer efficiënte prestaties levert.


Eindelijk wassen zonder stroom, met weinig water en zonder veel ruimte in te nemen aan boord of in de caravan. Het effectieve alternatief voor de handwas. Zodra de stekker in het stopcontact gaat slaan.


Wasmachine heeft een storing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.