maandag 5 oktober 2020

Verdeelblok 12v

Wieland verdeel blok 12V, ingang, uitgangs. Auto 12V splitters en stekkers bij Conrad. Power blockType: 1x20mmin - 4x8mmuit1x20mmin - 4x8mmout.

Ventilator met verwarming 12V. Dit 12V verdeelblok is geschikt voor het eenvoudig aansluiten van meerdere laagvolt LED of halogeen lichtbronnen (12V) op één transformator.


De Connection Zekeringhouder en verdeelblok SFD 41C voor de beste prijs bij. Tijdens onze ritten naar de vakantiebestemming hebben we soms een 12V koelbox in de auto en willen we ook de TomTom kunnen gebruiken.

HABA 12v adapterkabel uni stekker 2x kontra. HABA Opbouw 12v stekkerdoos + 2x USB lader.


House of Light is groothandel in verlichting en vertegenwoordigen fabrikanten zoals Elpro Lichttechnik, IBV Deutschland GmbH, Philips, Osram en Sylvania. Op dit verdeelblok wil ik 4. Dit artikel is de Mikka transformator 12v. Uitgebreide omschrijving, AMP 12V VERDEELBLOK 6V.


Een verdeler voor de 12V van een transformator, voor je bestaande verlichting armaturen, zodat je deze heel makkelijk aan kan sluiten. Uitvoering, AMP verdeler 6-voudig.

Zoek even op 12V zekeringblok en je vindt er genoeg. Als je dat wilt kom je al meer in de richting van een boordpaneel. Ik ga op vakantie en ben van plan allerlei electronische dingen mee te nemen die voorzien zijn van een 12V plug, bijvoorbeeld gsm-opladers.


V spotjes aan de trafo koppelen. Verdeelblok voor buitenspots speciaal voor volts gebruik. Indien meer apparatuur aangesloten dient te worden, kan men met een verdeelblok.


Op zoek naar een Ilu Design AMP 12V verdeelblok 6V 100cm? Bestel deze en andere Ilu Design AMP producten voordelig online bij Sanitairwinkel.


Halogeen verdeelblok met 6x 12V uitgangen waar maximaal 1Watt per uitgang mag worden aangesloten met een maximum van 2Watt totaal per. Verdeler 6-voudig mini AMP female max.


Je kent het wel, ben je op je hobbykamer aan je tafel bezig met een projectje, en dan komt het moment dat je wil gaan testen en 12v nodig hebt. Bijzonderheden: Totale belasting max. Voor transformatorvermogen (W):, 50.


V max 250watt max 100watt per aansluiting. Te gebruiken voor meerdere spots aan te sluiten op een trafo. De LED-unit hebben een diameter van 20mm.


De set is compleet met trafo (ip44), verdeelblok (ip44) en LED-unit (ip68).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.