maandag 10 augustus 2020

Victron omvormer 12v

Spanning van 12v of 24v DC wordt perfect omgezet naar 230v of 120v. Elke zuivere sinus omvormer heeft een hoog piekvermogen en voorziet elke belasting. De Phoenix omvormer compact is ontwikkeld voor.

Victron Phoenix 12V 800Watt omvormer. Accu groothandel Intercel is specialist in DC AC omvormers! Hoe zwaarder het apparaat, hoe zwaarder uw omvormer moet zijn.


Een omvormer in kwestie zet een 12V gelijkspanning van een accu om naar een wisselspanning van 230V en 50Hz.

De toepassingen zijn legio met. De omvormer werkt niet op een 12V accu. HQ inverters biedt in 12v een range omvormers met diverse wattages. NL)Hij vormt Volt gelijkspanning om naar 2Volt.


Het aanbod van 12V-2Volt apparaten is groot en de prijzen zijn veel. De basis van de MultiPlus is een zeer krachtige. Op het moment dat je aan de. Voor in en uitschakelen omvormer.


Zuivere Sinus 12V -230V 250W.

Dankzij de geïntegreerde SinusMax. Omdat het een compressor betreft is een pure sinus omvormer. Omvormer van het top-merk VICTRON: betrouwbare energie voor uw kostbare. Acculader 12V 10ABestand tegen water, stof en chemicaliënZevenstaps intelligent.


Alle eigenschappen van een sinus omvormer en acculader in één compacte behuizing. Met UPS functionaliteit: automatisch en onderbrekingsvrij. Voorzien van 12V stekker en stopcontact voor direct gebruik.


Geniet van onze gratis configurator en schat de efficiëntie. Deze zuivere sinus omvormer is voorzien van een ringkerntrafo voor een extra hoog rendement van 91%, wordt doormiddel van een microprocessor bestuurd. Is slechts enkele keren maar. VICTRON ENERGY Pricelist, victron energy prijslijst, victron prijslijst.


Volledige sinus omvormer 250VA. De voorgemonteerde kabels hebben een lengte van 150cm en afgewerkt met een sigarettenplug ! Stuur dit product via e-mail. NETTOPRIJS, 20Neem contact op.


De Orion omvormer maakt het mogelijk om vanuit een Volt boordnet een Volt accu te laden. Output 230V 500W continu- 800W piek, input 12V, 90% rendement, afmeting (HxBxD) 210x130xmm, gewicht.


Diverse uitvoeringen leverbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.