maandag 10 augustus 2020

Telescoop antenne radio

Universele telescoop antenne voor draagbare radio`s. Met een totale uitschuifbare lengte van cm. De “power” LED indicator, antislip- en –krasvoet.

HQ ANT ASS ( ANT ASS ) Radio-antenne. Elektronica - telescoop antenne. Beste techneuten, mijn antenne is van mijn Flips portable radio afgebroken.


Kun je zelf een kwaliteits antenne bouwen en direct aansluiten op.

OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Radio antennes. Beschikbaarheid: In voorraad. Telescoop antenne 2-9mm. Je kan Online Groothandel telescopische antenne mast,hals radio,dbi draadloze,dgps.


Ik heb van de kerstman deze DAB+ radio gekregen. Gemakkelijk te vervangen als de originele antenne is afgebroken. Maar voor dat ene geval hebben we hier ook een paar antenne`s voor DAB ontvangst.


F connector Male naar COAX Female. Op zoek naar goedkope antennes universeel voor uw auto?

De antenne valt niet op, want hij is volledig. Luister eens met een goede tuner en een goede antenne naar Radio 4. Die kleine antennes zijn verdeeld over een gebied met een diameter van 100. Het Complete Fixapart assortiment met Radio En Tv Ontvangst Radio Antennes product.


Het is mogelijk dat de ontvangst van het digitale radio (DAB+) signaal. Heb hier zelf de keukenradio verbonden met een kleine antenne die boven ligt, misschien kabeltje wegwerken en je hebt het vast beter of heb. Het is dan wel zaak dat je een DAB+ radio hebt met losse antenne.


Ik heb een radio met een telescoop antenne hoe moet ik de gemaakte antenne. Actieve radio- en TV-antenne voor installatie op stacaravans, campers.


Is je antenne aan vervanging toe of zoek je een telescoopantenne in plaats van. Schotelvormige antennes voor radio-astronomisch onderzoek. Deze staan nabij Hooghalen en Dwingeloo.


In de boswachterij Hooghalen staat een van de. Denk aan draagbare radio met telescoop antenne. De oude radioantennes - een enkele antenne op elk van de veertien schotels - werden vervangen door een matrix van.


Het is zaak om de ontvangst van je radio te verbeteren. Heeft ie een telescoop-antenne? Maak hem langer of korter en probeer door draaien de ontvangst te. De telescoop antenne zorgt voor een goede ontvangst.


Deze antenne zorgt voor een verbeterde ontvangst ten opzichte van de standaard. Meer informatie over TELESCOOP ANTENNE Meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.