woensdag 24 juni 2020

Stekker voor australie

Voor 22:bestel morgen in huis. Praktische en gebruiksvriendelijke stekker. De wereldstekker bestaat uit vier losse stekkers.

Vandaag bestel morgen in huis! In veel landen worden andere soorten stopcontacten en stekkers gebruikt als in. Welke stekkers, stopcontacten, voltages en frequenties worden er in het.


Lan Stekker, Stopcontact, Voltage, Frequentie.

Op werkdagen voor 23:uur besteld morgen in. Je moet dus in een reisstekker gebruiken voor je opladers. Australië, Nieuw-zeelan China, Fiji en Argentinië. Kan je in australie makkelijk aan een stekkerverloopstuk komen.


Er zijn nog geen beoordelingen. De World Adapter Classic van Skross is geschikt om 2-polige en USP apparaten aan te sluiten op buitenlandse stopcontacten. Deze wereldstekker is bruikbaar. De in Nederlan Luxemburg en Duitsland gebruikelijke geaarde stekker heeft twee metalen contacten aan de zijkant.


Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt.

Laadt uw elektrische apparaten overal ter wereld op met deze handige wereld reisstekker. Op zoek naar een reisstekker? Bekijk het ruime assortiment voor verschillende landen op Handyman. Haal dan ergens een andere stekker uit, bijvoorbeeld van een lamp, en stop daar.


De Apple-stekker die kapot zou kunnen gaan NOS. De internationale reisstekker van Apple bevat zeven verschillende stekkers om.


Op het eerste gezicht zijn de Japanse stekkers en stopcontacten identiek aan. Met de Kruidvat Wereldstekker sluit je in het buitenland je elektrische apparaten gemakkelijk en veilig aan. Maar omdat ze in Nieuw-Zeeland andere stopcontacten hebben voor platte, twee- of driepolige stekkers, heb je een adapter nodig. Veelgestelde vragen Rondreis AUSTRALIË HOOGTEPUNTEN.


Kijk hier voor meer informatie. De LionHeart Travel Adapter is een echte wereldstekker met stekkers voor meer.


Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en contactdoos dat in elk land wordt. Electriciteit: 230V driepologe stekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.