dinsdag 30 juni 2020

Stekker nepal

Samenvatting Nepal - Nederland. Je hebt een reisstekker nodig in Nepal, als je in Nederland woont. In Nepal worden de stopcontacten van type C, D en M.

De beste voorbereiding voor een vakantie, reis of bezoek naar Nepal! Ga je op reis naar Nepal, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Nepal gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. De stekker die in India en Nepal gebruikt wordt, heeft drie pinnen die in een driehoekig patroon zijn geplaatst.


Stekkers en stopcontacten in Nepal.

Het voltage in Nepal is: 230. De netfrequentie in Nepal is: 50. Allekabels biedt diverse stekkers voor Nepal aan. Voor 22:bestel morgen in huis. Bestel nu uw Nepal wereldstekker online!


Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen. De avond vóór de trektocht ( Avontuurlijk Nepal reis, reiscode SNK) vul je met twee personen. Heb ik een bepaalde electriciteits stekker nodig voor Nepal?


Nepalese roepie - Vertaalapp Nepalees - tickets - adres van hotel - paspoort.

Apparaten met deze stekker kun je gebruiken: Euro-stekker. Kan iemand me vertellen wat voor stekkers er in Nepal gebruikt moeten worden? Voor sommige stopcontacten is een driepolige stekker nodig. Een universele reisstekker wordt aanbevolen.


De stekkers in India, Sri Lanka, Hongkong en Nepal hebben drie pinnen. Meestal kun je onze stekkers er niet zonder reisstekker gebruiken. Praktische informatie Nepal over de taal, tijdsverschil, bellen en internetten. Stel je eigen Nepal reis samen met de ervaren Riksja Nepal reisspecialisten.


De vraag: Is een wereldstekker handig in Nepal? Met de standaard Europese stekkers zonder aarding kun je dus vaak wel terecht. Wat is nog handig om mee te nemen naar Nepal? Gebruik een Nederlandse stekker in bv.


Zorg dat je in Nepal comfortabel kunt reizen, zonder al teveel te hoeven. Onze stekkers passen op de meeste ongeaarde stopcontacten, al moet je soms een. Met de Hama Reisstekkerset laad je bijna overal je elektrische apparaten op. Met de verschillende sockets sluit je een stekker aan op contacten in Zuid-Europa.


Spring direct naar typen stopcontacten en stekkers. Nicaragua, 1V, Hz, A, A. Reisstekker voor UK Reisstekkers Onderweg Euro - UK stekker reisadapter wit. Macedonië, Marokko, Nepal, Nigerië, Noorwegen, Roemenië, Saudi-Arabië. De in Nederlan Luxemburg en Duitsland gebruikelijke geaarde stekker heeft twee.


Practische tips ter voorbereiding van een reis naar Nepal. Check hier het voltage en het type stekker voor Nepal.


Ceylon, Groot-BrittaniÌÇ (oude stekker), Hong Kong (oude stekker), India, NamibiÌÇ, Nepal, Zuid-Afrika en Sri Lanka (oude stekker). Meestal past een normale twee-pins euro-stekker gewoon in de stopkontakten in Nepal, en anders is er op de lokale markt voor een paar dubbeltjes wel een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.