dinsdag 30 juni 2020

Stekker mexico

Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor de stopcontacten in Mexico. Ga je op reis naar Mexico, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Mexico gebruikt kunnen worden voor het stopcontact.


Elektriciteit in Mexico: alles over netspanning, ferquenties, soorten stekkers en handige informatie over elektriciteit in Mexico.

Denk er ook aan dat het voltage anders is, namelijk 1V. Allekabels biedt diverse wereldstekkers voor Mexico aan. Voor 22:bestel morgen in huis. Bestel nu uw Mexico reisstekker online!

Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en. Stekkers en stopcontacten in Mexico. Het voltage in Mexico is: 127. De netfrequentie in Mexico is: 60.


De volgende type stopcontacten worden gebruikt in. In Mexico is een voltage van 110. Hoe zit het met elektriciteit, eventueel tijdsverschil en autohuur in Mexico?


Bekijk onze praktische info ter plaatse. Welke stekkers, stopcontacten, voltages en frequenties worden er in het.

Let op dat de stekkers nogal losjes in het stopcontact kunnen zitten. Met deze vakantie checklist vergeet je niets! Deze handige en compacte Amerika-stekker van Hama kun je gebruiken in de. Omdat men in Mexico werkt met de Amerikaanse stekkers en stopcontacten heb je een adapter of wereldstekker nodig om gebruik te kunnen maken van.


De benzineprijzen liggen in Mexico op een voor ons zeer laag niveau. Om onze stekkers te gebruiken heb je een adapter of wereldstekker nodig. Kaart van de wereld gekleurd volgens type stekker.


China, Japan, Canada, Cuba, Israel, Madeira, Mexico, Philipijnen, Thailan. Velen bezochten misschien wel al een tipje van Mexico, met name het. Wij zijn gewend dat een stekker altijd in het stopcontact past. Echter als je naar het buitenland gaat hoeft dit niet meer het geval te zijn.


We hebben uit mexico een electrische stoompan meegenomen. Weet iemand welke stekker ik. Europa naar USA stekker adapter. Cristiano Ronaldo baalde als een stekker van het gelijkspel van Portugal tegen Mexico in het toernooi om de Confederations Cup.


Soort voeding: Binnen, Bedoeld voor: Universeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.