woensdag 17 juni 2020

Stekker kubus

Stekkerdoos Powercube 5-Voudig. Door de unieke kubusvorm kunnen stekkers elkaar niet overlappen. Deze verdeelstekker maakt het mogelijk om elke stekker of adapter aan te sluiten zonder.

Telefoons, laptops, tablets… Aargh, soms kom je stopcontacten tekort. Gelukkig schiet de Powercube te hulp met zijn vier stekkeringangen en twee.


De PowerCube is een kubus op vijf kanten plek voor een stekker en op de laatste zijde het snoer naar de wand. Met deze witte stekkerdoos Powercube 5-voudig met randaarde kun je meerdere elektrische apparaten op één wandcontactdoos aansluiten.

Deze kubus is voorzien van vier schuko-uitgangen en een USB-poort. Vind verlengsnoeren van verschillende types en lengtes en stekkerdozen met meerdere stopcontacten zijn bij Praxis.


Afhankelijk van de vorm (zoals bij sommige Apple-opladers) worden de. U hoeft vanaf nu niet meer te. Onder het bureau duiken voor een stopcontact is verleden tijd met deze stekker- kubus. Staat mooi op uw bureau en zorgt voor veel extra stroom.


Bestaand uit verschillende interactieve elementen. Bij het insteken van de stekkers of indrukken van.


Geen geklooi meer met stekkers die niet naast elkaar passen, dankzij de stekkerdoos in de vorm van een kubus.

PowerCube Original modulair design stekkerblok in rood geel groen baluw ook op wens in elke kleur leverbaar. Dit revolutionaire stekkerblok in de vorm van een kubus, zodat de stekkers elkaar niet in de weg zitten.


Kubus artiest informatie op Podiuminfo: band biografie, festival optredens, concert agenda, Kubus. De kubus is centimeter bree centimeter diep en de totale hoogte is centimeter. Inclusief snoer en stekker, Ja, inclusief snoer 2cm. Vergelijk hun producten en maak eenvoudig uw keuze met Koopkeus.


This version features additional power outlets. Despite its compact design, power plugs are unlikely to block one another. At the back, the common IEC adapter. De makkelijkste oplossing voor tekort aan stopcontacten.


Een stekkerdoos met schakelaar wordt een standby killer. Check GAMMA, ook voor stekkerdoos met. Haal uw gekleurde sfeerverlichting bij Warentuin.


Deze gezellige lamp in trendy kubus vorm geeft licht in de kleuren groen, rood en blauw. Coolblue: alles voor een glimlach. Het plaatsen van zonnecollectoren op basisschool De Kubus is het bewijs dat duurzaam gebruik van energie wortel schiet in deze wijk.


BASIC CUBE EN HP (COOL) CUBE duurzaam genieten. Kubus, de praktische oplossing voor ruimtegebrek! Baalde als een stekker omdat ik het geld niet terug kreeg.


Voor de ondernemende bewoners van het Amersfoortse Soesterkwartier is duurzaamheid al jaren een belangrijk thema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.