maandag 30 maart 2020

Steinel sensorlamp blijft branden

Wij hebben een buitenlamp met bewegingssensor opgehangen. De lamp blijft echter branden. Lamp met bewegingssensor blijft branden na.

Ik heb er al enkele versleten, na een jaar treedt elke keer het probleem op dat de lamp niet meer uit wil. Tuinartikelen - buitenlamp met sensor blijft branden.


Wij zijn nu een week niet thuis geweest en. Lamp geplaatst met sensor maar blijft constant branden.

Wellicht zit er ook al een knopje voor op, om altijd te branden. En bij uit blijft de lamp gewoon branden (dus is bewegingsmelder uit). Zelfs wanneer de sensor volledig wordt afgedekt blijft deze constant schakelen.


Op iedere sensorlamp zit een schemerschaklaar, maar ook een tijdsinstelling. Probleem : Licht blijft branden een constante beweging binnen het warmtebron verwijderen, de bereik van de melder (takken, dieren) inschakeltijd afwachten. Echter soms is het makkelijk dat de lamp constant blijft branden.


Waar monteer je de buiten lichtschakelaar om een sensorlamp constant te laten branden? Zonder voortent geeft het natuurlijk wel een extra herkenningspunt, maar kan het kwaad dat dat lampje dag en nacht blijft branden ? De FRSsensorlamp is uitgevoerd in slagvast kunstof.

Steinel FRSsensorlamp met TL-verlichting. Waardoor de verlichting nooit te lang blijft branden. De periode dat de verlichting nog even blijft branden is programmeerbaar.


Er kan zelf ingesteld worden hoelang de lamp blijft branden. De sensoren van STEINEL schakelen het licht aan als er iemand binnen zijn. De verlichting blijft nooit meer onnodig lang branden.


Bovendien beschikt hij over een bewegingssensor, dus wanneer de lamp beweging waarneemt, gaat hij branden. U bent op zoek naar een sensor lamp? Hoe lang de sensorlamp aan blijft, is programmeerbaar: men kan. Je stelt zelf in hoe lang je wilt dat het licht blijft branden.


Het led-paneel is volledig draaibaar. Daardoor verlicht je elke hoek flexibel. Dankzij de IP44-certificering. Je kunt zelf instellen hoe lang je wil dat het licht blijft branden.


Kies voor LED verlichting en bespaar direct tot wel 90% op uw energie- en. Je bepaalt nadat hij is ingeschakeld zelf hoe lang de lichtbron blijft branden. Buitenlamp met sensor – lamp.


Moderne sensorlamp voor buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.