maandag 30 maart 2020

Reisadapter engeland

Allekabels biedt diverse reisstekkers voor Engeland aan. Voor 22:bestel morgen in huis. Bestel nu uw Engeland verloopstekker online!

Reisstekker Europa naar Engeland Geaard: Ja. Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor de stopcontacten in Engeland. Adapter Europa - Verenigde Staten.


Kies de juiste adapter die in het stopcontact van het betreffende land past en schuif deze in de contactdoos met.

Gekocht voor ons verblijf in Engeland. Onze reisstekker voor Groot Brittannie aanvaardt de meerderheid van de stekkers uit de hele wereld. Koop online bij VisitBritain.


Een reisstekker – ook wel bekend als adapter, wereldstekker of stekkeradapter – voorkomt dat je jouw eigen föhn, laptop. Op werkdagen voor 23:uur besteld morgen in huis! Dan doe je de stekker in de universele adapter en die in het stopcontact in Engeland. Geschikt voor de meeste Apple producten.


Deze reisadapter is ideaal te gebruiken om van een Engels stopcontact een. Europa (EU) op een stopcontact in Engeland (UK, Verenigd Koninkrijk).

Een reisadapter die geschikt is voor alle stopcontacten in Engeland en vrijwel elke voormalige engelse kolonie, zoals Afrika, India, Hongkong, Ceilon etc. Universele reisstekker te gebruiken in alle werdelddelen. De World to United Kingdom USB van Q2Power is een geaarde reisadapter en een USB-oplader in.


Engelan Cyprus, Malta, Singapore, Maleisië en Hongkong. De internationale reisstekker van Apple bevat zeven verschillende stekkers om je Apple apparaten aan te sluiten op stopcontacten over de hele wereld. VERLOOPSTEKKER VAN ENGELAND NAAR NEDERLAND (REISADAPTER) WIT.


Gebruik een apparaat of snoer met een engelse stekker in een Nederlands. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "reisadapter" – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen.


Wij hebben wereldstekkers voor de meeste landen. Doormiddel van deze reisstekker. Om Nederlandse apparaten te gebruiken in landen met Engelse (UK).


U kan de toestellen vergelijken door het vakje links van het toestel aan te vinken en op vergelijken te klikken. Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt worden, welke stekker past in welk stopcontact. Deze handige verloopstekker is geschikt voor elektrische apparaten met geaarde stekkers van USA resp. Japan in landen met geaarde stekkers zoals bijv.


Een wereldstekker of reisstekker is een kleine en handige adapter die er voor zorgt dat jij jouw apparatuur aan kunt sluiten op de stopcontacten van het. Wereldstekker - Wereld naar Engeland en Europa.


Op het apparaat of adapter staat een aanduiding op welke spanning deze kan werken. Europese stekker in een Engels stopcontact gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.