donderdag 20 februari 2020

Porseleinen lampfitting

Klassieke witte fitting van porselein voor een lamp met grote fitting (E27). De structuur van de fiitting is glad met kleine ribbels. Op zoek naar een porseleinen fitting?

Snoerboer heeft wat je zoekt! Vanaf euro gratis verzonden. Voor 16:bestel vandaag verzonden! Vossloh lampfitting, porcelein, wit, uitvoering gloei- en ontladingslamp, model recht.

Maak ook zonder lampenkap je eigen mooie lamp met deze porseleinen fittingen. Maak met deze mooie porseleinen fitting eenvoudig uw eigen lamp. Ook mooi om ze aan strijkijzersnoer te bevestigen.


De witte, porseleinen lamphouder van GAMMA is geschikt voor een Elampfitting en een maximaal voltage van 230V. Daarnaast beschikt deze houder over. Vind porselein fitting op Marktplaats.


Fitting, wit porselein, E(of wel: een grote fitting). Aan de bovenzijde zit (intern) Mschroefdraad. RepTech bakeliet fitting set incl.

De Reptech Bakeliet lampen fitting is geschikt voo. Evoor hoog wattage lampen o. Met deze fitting bouw je gemakkelijk je eigen lamp. Bij ons vrijwel altijd direct leverbaar uit voorraad! Fitting voor het aansluiten van een Elichtbron of het vervangen van de oude lamphouder porseleine uitvoering.


Zo zijn ze verkrijgbaar in kunststof, metaal en porselein. Mooi porseleinen fitting van zware kwaliteit. Tip: Bestel nog wel een trekontlaster voor een veilige bevestiging.


Afstand hart fitting tot wand: 19. Deze fitting is geschikt voor Elichtbronnen.


De afmetingen bedragen hoogte is 5. We hebben zelf wel een sterke voorkeur voor een combinatie met textielkabel van katoen of. Porselein is tijdloze elegantie. Dit is de Loki fitting van porselein (E27) in de kleur zwart. Lampfitting Lampfitting met soldeerogen BA9s.


Reflector mm Vernikkeld voor fitting E10. Is je fitting aan vernieuwing toe? En ben je op zoek naar een porseleinen GU10-fitting?


De lamp is gemaakt van onbehandeld MDF, waardoor hij lichtbruin van kleur is. De fitting is gemaakt van porselein en is geschikt voor gloeilampen van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.