donderdag 20 februari 2020

Porseleinen fitting

Klassieke witte fitting van porselein voor een lamp met grote fitting (E27). De structuur van de fiitting is glad met kleine ribbels. Op zoek naar een porseleinen fitting?

Snoerboer heeft wat je zoekt! Vanaf euro gratis verzonden. Voor 16:bestel vandaag verzonden!

Vind porselein fitting op Marktplaats. Maak ook zonder lampenkap je eigen mooie lamp met deze porseleinen fittingen. Maak met deze mooie porseleinen fitting eenvoudig uw eigen lamp. Ook mooi om ze aan strijkijzersnoer te bevestigen.


Geaarde keramische binnenkant voor driepolig snoer. Fitting, wit porselein, E(of wel: een grote fitting). Aan de bovenzijde zit (intern) Mschroefdraad. Fitting voor het aansluiten van een Elichtbron of het vervangen van de oude lamphouder porseleine uitvoering.


Met deze fitting bouw je gemakkelijk je eigen lamp.

Dit is de Loki fitting van porselein (E27) in de kleur zwart. De Efitting 17mm is vervaardigd van porselein. Verlichting de specialist op het gebied van exclusieve buitenverlichting.


Mooi porseleinen fitting van zware kwaliteit. Porseleinen Fittingen koop je eenvoudig online bij bol. Tip: Bestel nog wel een trekontlaster voor een veilige bevestiging. Deze fitting past in alle omgevingen.


Een ruim assortiment Fittingen en inspiratie vind je bij KARWEI. We hebben zelf wel een sterke voorkeur voor een combinatie met textielkabel van katoen of.


Klassieke fitting van porselein voor een lamp met grote fitting (E27). Zeer eenvoudig zelf te monteren. Geeft uw lamp een bijzondere klassieke maar ook. RepTech bakeliet fitting set incl.


De Reptech Bakeliet lampen fitting is geschikt voo. Daarnaast beschikt deze houder over. Evoor hoog wattage lampen o. Schrijf de eerste review over dit product.


De witte, porseleinen lamphouder van GAMMA is geschikt voor een Elampfitting en een maximaal voltage van 230V. Ga nu naar Bastu en bestel hem vandaag nog eenvoudig online in onze webshop!


Er zit ook niet even een kleine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.