maandag 25 november 2019

Omvormer amerikaanse stekker

Omvormer 110V naar 230V - 1Watt. Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet. Je hebt een reisstekker nodig in de Verenigde Staten van Amerika, als je in Nederland.

Geen probleem met deze omvormers! Met deze omvormers kun je bv een Amerikaans apparaat in Nederland gebruiken. Amerikaanse stekker ( met platte pennen ) kan in de omvormer gestoken.


Wat voor apparaten wil je gaan gebruiken in de VS?

Volt verlengsnoer met aarde","rh":"omvormer-omvormers. Buitenlandse Stekker in NL Stopcontact","rh":"elektronica-shop. Startpagina GoeieVraag","rh":"startpagina. Goedkoopste van Nederland","rh":"elektronicawereld.


Een andere afbeelding meldenMeld de aanstootgevende afbeelding. Vele malen goedkoper dan een chi in Nederlan alleen de tang heeft ook een amerikaanse stekker, én voltage. Dat betekent dat hij niet in.


Ik heb een (amerikaanse) bureaulamp op etsy gekocht, alleen was vergeten dat die natuurlijk niet in een NLs stopcontact past. Mocht je dit wel willen doen dan heb je een speciale omvormer nodig!

Ten eerste past de Nederlandse stekker niet in een Amerikaans stopcontact en. Heb ik een stroom omvormer nodig of niet? Je moet een omvormer kopen en dan gaat het wel.


Een eenvoudige en veilige aansluiting van uw elektrische apparaten, waar ook ter wereld. Wereldstekker - Europa naar Amerika - Zwart. Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en.


Je apparaten kun je dus waarschijnlijk hier niet gebruiken zonder (dure) omvormer ertussen. De Travellife 4-delige reisstekker is gesmaakt van kunststof en geschikt voor de meest gebruikte stopcontactenaansluitingen in de wereld.


Helaas worden er vele verschillende stekkertjes gebruikt om apparaten met hun voeding. De IEC stekkers van hier passen volgens mij ook niet in de US. Opmerkingen De stekkeradapter is geen spanning- of frequentieomvormer.


De reisstekker is geen omvormer en veranderd de spanning niet. Met deze converters kan (amerikaanse) 1vac apparatuur worden aangesloten op het europese 2vac lichtnet.


Deze omvormer wordt gebruikt om elektrische apparaten die op 110V werken. Coolblue: alles voor een glimlach. Universele reisstekker te gebruiken in alle werdelddelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.