dinsdag 9 juli 2019

Humax 5300c externe harde schijf

Dit kan met behulp van een externe harde schijf. Afbeelding van Quantis externe harde schijf voor settop box (5GB). Ik lees veel over problemen met de externe harde schijf.

Eerst wat geprobeerd met een extern. Daarnaast is de ontvanger geschikt voor interactieve TV. Als je op de Humax een externe harde schijf hangt, dan geeft de.


Er kan een externe harde schijf aangesloten worden van max.

USB-poorten kun je eenvoudig een externe harde schrijf aansluiten. Het is mogelijk om een harde schijf aan te sluiten via de USB-poort, maar kies.


Is een externe harde schijf aansluiten op je t. Dat kan alleen met een externe harde schijf. Ik heb net even gekeken voor je, wilde het ook zelf weten, het is idd mogelijk om externe hardeschijven aan te sluiten op een Humax IRHD. Netwerkaansluiting: via het FTP-protocol bestanden van en naar de ingebouwde harde schijf kopiëren.


Alternatief: PVR laten opnemen op een externe harde schijf. Uitleg van pauzeren en opnemen met de interactieve ontvanger van Humax.


In dat geval moet de FTP-methode gebruikt worden, of een externe Harde.

Bestanden van Humax naar externe harde schijf kopiëren. De decoder met ingebouwde harde schijf beschikt over twee tuners die ervoor zorgen dat er één. Naast de vakkennis zijn alle benodigde producten zoals Humax decoders, CI+-modules, Delta en Ziggo.


PVR functionaliteit bij aansluiting van een externe eSata- of USB-harddisk (los verkrijgbaar). Uiteraard is er ook de mogelijkheid een usb stick of externe harddisk aan te sluiten via USB.


HUMAX Interactieve HD-ontvanger met CI+ module. Deze word geleverd met dongel om een netwerk aan te sluiten, kan ook via een kabel. USB-aansluiting voor een externe harde schijf - scartaansluiting - optische audio. Vergelijk alle humax 5aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie.


Speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkelt HUMAX digitale ontvangers voor Ziggo, Delta, CAIW. Als ik in het menu van de lg tv externe luidspreker kies kan ik het geluid niet. Maar voornamelijk wanneer ik bijv. Wie op zoek is naar een kleine en met name robuuste externe harde schijf voor persoonlijke of zakelijke bestanden, zal niet teleurgesteld worden.


HD-kwaliteit - timeshift: live uitzending pauzeren en terugspoelen - DLNA. Plaats voor een externe harde schijf(Niet meegeleverd).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.