dinsdag 9 juli 2019

Htm controleur

HTM is geregeld op zoek naar enthousiaste en professionele medewerkers. We hebben leuke en interessante functies voor vakspecialisten, technisch. De controleur biedt je, alvorens een proces-verbaal.

IK had een discussie met een jongen uit me klas over de bevoegdheden van een HTM controleur, volgens mij: ze mogen boetes uitschrijven en je legitimatie. Het komt nog steeds regelmatig voor.


Een controleur van vervoerder HTM is zaterdagmiddag mishandeld in tram 16. Het incident gebeurde ter hoogte van het Jonckbloetplein in.

HTM vergroot de kansen op werk voor jongeren. Bijvoorbeeld als technisch medewerker, railvoertuigbestuurder, lasser, of controleur BOA III.


Het Twitter-account betreffende HTM, Afdeling Klantencentrum, sector Controle en Veiligheid. Vijf controleurs hebben vorig jaar getest of er nog te werken is met een steekwerend vest aan. Een deel van de medewerkers was namelijk. Twee arrestaties na bedreiging en mishandeling HTM-controleur.


Zoetermeer - Toezichthouders van de HTM controleerden woensdag 2. Den Haag - Controleurs van de HTM hebben zondagavond een. Zo heb ik het ook eens bij de HTM meegemaakt ja.

Gewelddadige man aangehouden na mishandelen HTM controleur. Een 30-jarige Amsterdammer bemoeide zich met de situatie en schopte drie HTM-ers in het gezicht. Een van hen werd met letsel ter controle. Na het tijdstip van uitgifte twee uur geldig op alle lijnen van de RET, HTM en HTMbuzz.


Het leven van een controleur van het Haags vervoerbedrijf HTM ligt volledig overhoop nadat hij afgelopen september een pistool op zich. Home » Nieuws » Jongeren mishandelen HTM-medewerkers. Voor het werk als controleur heb je bevoegdheden nodig, dit was een boa examen.


Nu was ik een gecertificeerde HTM BOA controleur. Op de vraag "Hebben jullie nou last van aggressie tegen controleurs?


Snappen jullie niet dat dit soort overdreven onzin het alleen maar erger maakt? Hierbij wil ik een klacht melden over HTM : Om 11. Vandaag had ik voor het eerst controleurs in de metro die geheel in burger gekleed waren, het waren net schoolkinderen van een jaar of 18.


Een 58-jarige Hagenaar is maandagochtend aangehouden nadat hij een HTM-controleur een elleboogstoot in zijn gezicht heeft gegeven. De politie heeft een oud-controleur van openbaarvervoerbedrijf HTM opgepakt voor de mishandeling van een dove vrouw in een Haagse tram.


Vervolgens staat de man op, geeft de controleur een elleboogstoot in het. Novum) - Een 19-jarige Haagse trampassagier heeft dinsdag een HTM-controleur mishandeld.


Dat heeft de politie woensdag bekendgemaakt. Reizigers die niet hebben ingecheckt, maar wel een betaald abonnement kunnen tonen worden door HTM-controleurs toch beboet met een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.