vrijdag 12 juli 2019

Htpc kast

Koop of Verkoop htpc op Marktplaats. Ze zijn bedoeld als schakel tussen uw. Ik heb dus een PC gebouwd met heel veel restricties, m.

Meer resultaten van gathering. Cooler Master Elite 1Advanced is een Mini-ITX behuizing welke ruimte biedt aan ATX componenten.


Eén van de belangrijkste componenten van een htpc ? Vormfactor: HTPC, Soort: PC, Materiaal: Kunststof, Staal.

Vermogenstoevoer locatie: Bodem. De HTPC-behuizing Milo MLis daar verder ontwikkel waar de populaire Grandia GDis stil blijven staan: de slankere Milo MLbeschikt. Ik wil ook een HTPC gaan bouwen maar zoek nog naar een mooie behuizing(case). Ik wil dus niet een PC in de kast maar een apparaat dat er.


Van mijn 2e pc wil ik een htpc maken. Vraag: Ik zoek dus suggesties voor een goede niet al te dure oplossing voor een kast met. Nox-Media, an elegant and compact box designed for HTPC enthusiasts.


HTPC behuizingen die ik aangepast heb om een. The front panel is made of black aluminum with an amazing finish so it will fits in any.

Silverstone ML03B Milo kast (440x105x340mm) met 2x USB 3. Voor 22:bestel morgen in huis! Computerbehuizingen vind je bij Processorstore. Coolblue: alles voor een glimlach. Bekijk alle HTPC Kasten op CDROMLAND.


Dan is de van Medevoort een htpc van een heel ander kaliber. Moet weg wegens stopzetting zaak en naderende verhuis. Ideaal voor multimedia pc bij de televisie.


Een computer kast koop je bij MyCom, de vriendelijke computer specialist. Bewonder de Streacom DBITX behuizing. Met een “bisymmetrical” ontwerp dat uniek en “vet” is en wat de grenzen.


Zeer mooie Zalman HTPC kast te koop met alle accessoires. Hij komt te koop omdat ik hem helaas niet mooi vind staan onder mijn versterker. Ik ben een home theater pc aan het maken naar aanleiding van een artikel in de laatste computer totaal.


De MC-80BL van MS-TECH is een Desktop behuizing met een Externe 1Watt voeding. De behuizing beschikt over één slimline 2 één interne 5. De antec fusion is een leuke en betaalbare htpc kast. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een goede standaard pc behuizing nemen.


Te koop: diverse HTPC kasten (hebben alleen als demo kast dienst gedaan). Andere kleine desktop modellen zijn de Cube, een kleine vierkante behuizing en de HTPC dat lijkt op het formaat van een CD-DVD speler. Ik heb gekozen voor een goedkope micro-atx kast met losse voeding.


Een Home Theater PC (HTPC) is een computer die het doel heeft om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.