vrijdag 28 december 2018

Elektronische vlotter

Vlotterschakelaars - nu in de Conrad. Nieuwe electronische vlotterschakelaar met gepatenteerde Electric Field Sensor Technologie.


Deze sensor kan gebruikt worden in een aquarium of ander soort watertank om het waterniveau te meten.

Diverse niveaumeters, hoogwateralarmen en bedieningspanelen. Dit is de vlotterschakelaar die in het vat geplaatst wordt. ERIKS voert een compleet assortiment niveaumeters op basis van de meest gangbare meetprincipes.


In zowel mechanische als elektronische varianten.

De vlotter werkt niet meer correct. Nu gebruik ik een electronische vlotter zonder bewegende delen, en dat werkt tot op heden erg goed.


Waterniveau schakelaar, elektronische vlotter, plastic mini schakelaar, Hoge. Elektronische vlotterschakelaar. Wordt gekoppeld tussen het stopcontact en de dompelpomp.


Wika serie LSD-elektronische vlotter niveautransmitters voorzien van 4-mA uitgangssignaal, 2x PNP schakeluitgangen, geschikt voor algemene. De uitvoeringen variëren van de conventionele vlotter aan een kabel tot de elektronische vlotter.


DAB Nova Up 3M-AE dompelpomp. Verticale aansluiting met 1¼” bi.

Push-in koppeling JG0en JG0passend op deze vlotter. L4Johnson cartrigde-bilgepompen met geïntegreerde, elektronische vlotter die ongevoelig is voor de bewegingen van de boot! Rule a-matic vlotterschakelaar 12. Whale elektronische bilgeschakelaar.


Deze duo uitvoering is voorzien van een elektronische vlotterschakelaar die uw pomp automatisch aan- en uit schakelt. De verticale pers en elektronische vlotter maken de pomp geschikt voor opstelling in putten met kleine dimensies. In de buis staat een pomp met een elektronische vlotter en een terugslag klep waardoor het water niet terug kan stromen, deze componenten zitten op de water.


V Drainage pomp met automatische vlotter, terugslagklep en. Nachtvissen vlotter elektronisch lichtgevende Bobber knipperende LED-lampje. Maximale grootte vuildeeltjes mm.


Voorzien van elektronische vlotter. Installatie: vast of verplaatsbaar in verticale. VERTY NOVA 2met interne verticale vlotter. Geschikt voor zuiver water met vaste.


AE heeft een elektronische vlotter met instelbaar inschakelniveau. Een elektronische watermeter stuurt de doseerpomp aan. RVS watergesmeerde schroefas. Bilgepomp met elektronische vlotter.


Polyester aangehangen roer met RVS beslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.