donderdag 13 juni 2019

Humax 5300c prijs

Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! De Humax krijg je bij de instappakketten, je kunt hiermee niet opnemen.

Samengevat een goed apperaat voor een goede prijs, maar wel met een. Alleen bij PlatteTVDiscounter 13% korting! Voor 17:bestel morgen in huis. Originele en goedkope humax afstandsbedieningen.

LAAGSTE PRIJS10JOUW KORTING-35% JOUW PRIJS654. Het gaat hier om een externe verkoper. Specificaties: - Haarscherpe HDTV-weergave - Snelle en grafisch hoogwaardige. Helaas mijn Cisco recorder met een 500mb harde schijf is gestopt.


Dus Ziggo klantenservice gebeld. Deze decoder is wat uitgebreider. Op het moment worden de modellen van HUMAX als bestverkocht. Je kan proberen de Humax te verkopen via marktplaats is hier veel interesse voor dus misschien nog een goeie prijs te behalen.


Dit betreft een nieuw product, echter is de verpakking niet meer verzegeld.

Daarom bieden we het voor een verlaagde prijs aan. Tevens zijn deze prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten.


Humax is met bijna twee miljoen verkochte kabeldecoders in Nederland de marktleider. De prijs van een CI+-module is € 8en de kosten van het startpakket van Delta. De Ziggo smartcard heeft een prijs van € 295.


Vergelijk de prijs van deze digitale ontvanger bij alle bekende webshops en bekijk de. Stuur e-mail bij prijswijzigingen. Afstandsbediening voor Humax IR-FOX-Z.


Humax verkoopt zelf boxen via de eigen site. Ziggo kon door grootschalig inkopen bij humax een prettigere prijs hanteren. Humax - Televisie - de beste selectie van winkels op Internet. Onze webwinkel heeft het WEBSHOP KEURMERK!


PVR functionaliteit bij aansluiting van. Betaalbare prijs has 2members. Prijs inclusief btw plus levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.