woensdag 17 oktober 2018

Wisa drukknop

Wisa Luga bedieningsplaat kunststof pneumatisch 16x16cm met dualflush voor XS WC. Deze WISA noviteit werd getoond op de ISH en de Noviteitenshow.


De definitieve beschikbaarheidsdatum zal via onze communicatiekanalen kenbaar gemaakt.

WISA druktoets met gat en met spoelonderbreker wit. Wegens verbeteringen aan het deksel van de WISA 5passen de oude toetsen niet meer in de nieuwe deksels. De oude toetsen blijven leverbaar.


Wisa onderdelen leverancier KranenSpecialist.

Aan de lange rij demontagevragen voor drukknoppen voeg ik een nieuwe toe. Mijn wisa knop komt niet los, ook niet met liften en trekken.


Ons assortiment bestaat uit bedieningsplaten, ook wel bedieningspanelen genoem van Geberit, Wisa en Tece. Het is belangrijk om te weten dat alle. Sencys WISA membraam met plaatje. Het membraam is alléén geschikt voor Wisa reservoirs.


Binnenwerk met dubbele drukknop.

WISA DRUKKNOP PNEUMATISCH WIT € 1 Incl. Assortiment van drukknoppen met dubbele bediening. Plieger Weser stortbak laaghangend dual flush 3. WISA inbouw stortbak en die zit helemaal.


Het enige wat ik kan loshalen is dat klepje waar de drukknoppen op zitten. Afbeelding van Drukknop bedieningspaneel Kerra K-chroom. Grootste assortiment Wisa Toiletten online. Weg wegens verandering plannen.


De drukknop (foto 2), bestaat uit de grote bovenste knop om door te trekken en de onderste knop om te stoppen. Wit urinoir aanbrengen met Wisa Excellent XS inbouwelement. Met Wisa Excellent XS bediening met drukknop.


Reservoir Wisa 5laaghangend wit. Het Wisa Excellent Quadro wc-element is geschikt voor de bedieningspanelen Gaia, Hera, Pallas en Enyo. De grote drukknop heeft geen weerstand meer.


Lijkt iets te zijn afgebroken in het binnenwerk. Inbouwtoilet WISA trekt niet meer door. MEMBRAAN+STEUNPLAAT TBV WISA FLOTTEUR. Wisa vlotter membraan met steunplaat voor vlotterkraan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.