donderdag 18 oktober 2018

Magneet motor bouwen

Als het ook werkt met een magneet die vast staat, dan is dit een voorbeeld dat het kan. Een motor die zonder brandstof eeuwig blijft draaien. Dit is een zelf genererende magneet motor.

Zelf een magneetmotor maken (Homopolaire motor) leuk proefje voor in de klas of thuis. Er wordt veel geschreven over vrije energie. Maar na het zien van deze simpele video is het concept geweldig – het.


Met een magneetmotor kan eindeloos energie opgewekt worden.

Geen emissie of verbruik van fossiele brandstoffen meer nodig om het licht te laten branden. Vrije Energie magneten motor hebben gekocht van Mr. Ik ben zelf al aan het bouwen geslagen, maar ben gewoon niet handig. Uit vier eenvoudige voorwerpen ontstaat een kleine motor.


Hier is een stukje film waarin een demonstratie wordt gegeven van een simpel (althans dat lijkt tenminste zo) zelf te maken magneet motor met. Ontwikkelingen rond magneetmotor van Yildiz.


Yildiz zijn magneetmotor op de Technische Universiteiten van Eindhoven en Delft. De volgende stap is gewoon gaan bouwen, in jaar had je er toch wel een paar af.


In een minuut of tien knutsel je bijvoorbeeld een elektromotor.

In feite zijn die magnetische motoren een Perpetuum Mobile. Magneet Motor is immers gebaseerd op de werking van een elektromotor. Proefje-elektromotor-homopolair-magnetisme-elektriciteit.


Je kunt de motortjes ook bouwen als een trein. Tevens krijg ik de indruk dat het hier om een magnetische motor. Zonder elektromotoren, dus motoren die een elektrische stroom kunnen.


Figuur 1: de onderdelen van de elektromotor: een magneet (1) en een spoel (2). Ik wou graag een magneetmoter op dit princiepe bouwen. Dus hoe werkt een magnetische motor functie als vrije energie. De totale kosten voor het bouwen minder dan 1. De permanent magneet electromotoren, zijn hiervoor geschikt.


Zelfs met weinig wind lukt het deze motor om stroom op te wekken. Bij toeval op het web een artikel tegengekomen over de "ion motor", dat. Plaats een petrischaaltje op twee platte Neodinyum magneten dusdanig. Spring naar DC permanent magneet motor - Een gelijkstroommotor is een motor waarin.


De DC permanent magneet motor heeft al een redelijk. De beschikbaarheid van krachtige hoog-koppel en cor- rosievaste permanent magneten maakt het mogelijk hoogpolige, laag toerental motoren te bouwen tot in.


Lagere kosten, lichter bouwen en milieubesparend toepassen. Zonder potentieel gevaar voor verontreinigingen van olie. Geheel op magnetische energie van de aarde!


Elektromotoren met permanente magneten (pm) nemen steeds vaker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.