dinsdag 22 mei 2018

Fitting met trekschakelaar

Op zoek naar een fitting met ingebouwde trekschakelaar? Voor 16:bestel morgen in huis! Calex Retro pendel antique-brons fitting E(mtr. snoer).

Je vindt ze bij Stoersnoer voor maar € 1per stuk! Snelle verzending en 100% tevredenheidsgarantie. Tip: Maak je set compleet door bij deze ontvanger ook een zender te kopen, zo kun je eenvoudig draadloos schakelen.


Hanglamp fitting koper trekschakelaar.

Voor in de kelderkast, schuur, zolder, berghok of hal. De lamp schakelt in- en uit door te trekken aan de ketting. Halogeen fitting +mdraad. M zwart snoer en plafond kap.


DB led biedt unieke led lampen en armaturen. Fitting emet trekschakelaar wit. Efitting glad met schakelaar. Gebruik hiervoor een KlikAanKlikUit. Schrijf de eerste beoordeling van dit product.

Dit is de Frey fitting met schakelaar (E27) van metaal in de kleur koper. Deze metalen fitting is mm hoog en is geschikt voor 2-polige snoeren. Zangra fitting in wit metaal met trekschakelaar. FITTING EKOPER met TREKSCHAKELAAR.


OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Lamp fittingen en houders. Messing fitting met schakelaar nodig? Cables and Co heeft het op voorraad! Aansluitsnoer Met schakelaar Wit.


Hoe zet je een door ons geleverde fitting + schakelaar in elkaar. Lamphouder metaal E-met trekschakelaar. Een schakelaar monteren aan een snoer is niet moeilijk. Wij leggen je uit hoe jij dit in minuten veilig kunt doen.


Eurosnoer met schakelaar 2x75mm70° 120cm tussen stekker en schakelaar, 80cm vrije. Soort, Lampfitting E(grote fitting). Inclusief bediening, Trekschakelaar.


Glad snoer compleet met schakelaar en stekker goud messing. Kant en klaar snoer met kleine fitting Een schakelaar wit. Verschillende fittingen om je eigen lamp te maken.


Grote fitting E2 zwart met buitendraad. GBO fitting Eporselein M10xgrijs betonlook. Vossloh fitting Erecht model. Voor een meerprijs zijn andere lengtes ook mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.