dinsdag 22 mei 2018

Cinch aansluiting

Nu is mijn vraag wat is een cinch. Cinch staat voor een in de volksmond beter bekende tulpstekker. Meer resultaten van gathering.

Geluidskaartje met cinch-aansluiting ? Welke aansluitingen heeft een receiver? Hoe sluit je een receiver aan? Wat voor kabels heb ik nodig?

Bestel nu online een cinch stekker in diverse kleuren bij Allekabels. Voor 22:bestel morgen uw. High End Audio Cinch Pluggen. Een aansluiting voor analoge video- of geluidssignalen Is een synoniem van RCA-aansluiting Zie ook: een foto.


Een tulpstekker, cinchstekker of RCA-stekker is een coaxiale stekker die wordt gebruikt voor het verbinden van audio- en videoapparatuur. Afwerkingsset voor audio met twee cinch-aansluitingingen. Bestel al uw audio kabels bij Viking Cable, dé expert in audio bekabeling. Handgemaakte microfoonkabel, RCA kabel, speakerkabel, multikabel, gitaarkabel en.


Sluit uw apparatuur met RCA aansluiting eenvoudig aan met deze Procab VC2RCA pluggen.

Neutrik NF2CBphono plug RCA Cinch (stuks). NIKO Original Cream inbouw cinch. Dit stopcontact is speciaal geschikt voor het aansluiten van drie cinch (tulp) stekkers voor audio en video. Cinch-aansluiting in nikkel D-series behuizing, blauw isolatie ringen, soldeer-versie.


De communicatieadapter voor cinch-bussen maakt de aansluiting. Audio-installaties, AV-receiver, actieve luidsprekers. Als de TV uitgangen met cinch (tulp) aansluitingen heeft dan verbind je de witte en rode met een aux-ingang van de versterker.


Kunnen jullie mij vertellen wat de exacte manier is om de cinch aansluitingen. Je oude platenspeler verkopen? Op Marktplaats is hij zo weg. Aanbod van cinch en tulp pluggen zowel contrabus als plug.


Als ik vervolgens de cinch pluggen aan wil sluiten slaan de vonken er af, want dan maak ik sluiting, want de massa van de signaalkabel komt. Een verschil met de 3is dat een aparte cinch aansluiting voor composiet ontbreekt.


Maar dat signaal is natuurlijk altijd nog beschikbaar op de SCART. Daarnaast natuurlijk ook "normale" cinch-cinch kabels voor het aansluiten van b. Alles op het gebied van geluid.


Tulp (cinch) - Eenvoudige analoge aansluiting voor geluid. Naast de analoge aansluitingen zijn er ook een aantal verschillende digitale connecties mogelijk. Deze adapterkabel is te gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.