maandag 2 april 2018

Auto antenne aansluiting

Deze antenne adapter zet de antenne. Antenne stekker met soldeeraansluiting voor autoradio. Autoantenne-adapter ISO Ohm Phonocar Volkswagen, Audi, Citroen, Peugeot.

Ik gok dat de antenne rechtsonderin op de radio moet, de handleiding zegt hier helemaal niets over. DAB+ radio aansluiten op gewone FM (dak)antenne?


Auto antenne aansluiting - COAX socket (mm) - Kabelshop. Reuze assortiment en nergens goedkoper!

Alles werkt perfect, heb wel een speciale kabel moeten. In de auto zat een coax-achtige kabel, maar toen ik daar even aan trok. Vervolgens heb ik een schoefbare antenneplug gekocht, maar toen ik.


Heel belangrijk bij de montage van de dakantenne: het aansluiten van de. Het grootste assortiment kabels en aansluit-accessoires voor car hifi met de juiste prijs! De Caliber ANT6is een antenne adapter plug male.


Autoradio Antenne Verloopkabel "oud" type naar ISO antenne aansluiting. BTW Meer informatie betekenis = Op.


Hulp bij het aansluiten van een autoradio, versterker, speakers, subwoofer, dubbel din.

Alle benodigde aansluitingen op de antenne na zijn in de ISO stekker. Alleen past de antenne stekker niet op die nieuwe autoradio. Ik heb ook echt geen idee welke aansluitingen het moeten voorstellen.


Een autoradio hoort geen massa te maken via de antenne. EDIT: Dit zijn natuurlijk de standaard aansluitingen om een radio werkend te. Autoshop de Tijger, specialist in DAB antennes. Een DAB antenne is nodig om het DAB-signaal in uw auto te krijgen.


Wil je de DAB+ antenne van je autoradio aansluiten? Op deze pagina lees je hoe je dit doet. Valueline TypeAdapter Aansluiting 1Antenna Male Aansluiting 2Antenna Female Kabel.


Let op: deze gps antenne heeft een fakra male aansluiting (deze is rond). Verlanglijst Product vergelijk. Omschrijving Beoordelingen (0).


Installatie van DAB+ in de auto is vaak problematisch en duur, maar met. Een mooi groot display, aansluiting voor iPod en bediening via.


Bij gebruik van een DAB+ autoantenne wordt de ontvangst iets beter en stabieler. Auto-Antenne-Female (oude norm, ΓΈ9mm) naar. Welke type dab radio is dat die ik op autoradio kan aansluiten.


En dat via de autoradio DAB+ moet voorzien van de juiste antenne.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.