maandag 2 april 2018

Audio zender en ontvanger

Dan is een draadloze audio-set de oplossing! Aansluiting ontvanger: polig 3. Een set bestaat uit een zender en ontvanger.

Vergroot uw geluidsignaal draadloos met de Marmitek 6Extra ontvanger. Ideaal voor locaties waar de audiobron niet dichtbij het mengpaneel of de. Gemakkelijk aan te sluiten en te gebruiken.


Aan een zender kunnen meerdere ontvangers gekoppeld worden.

Coolblue: alles voor een glimlach. Audio Anywhere 6- Digitale. Selecteer hier je audio zender-ontvanger dankzij onze filters in de linkerkolom.


Onlangs heb ik bij de Aldi een bluetooth audiozender en -ontvanger gekocht, zie voor meer info de site van de fabrikant. Draadloze audio ontvangers vind je bij Homecinemacenter.


De GigaControl 4bestaat uit een IR ontvanger en een IR zender. Hama draadloze digitale audio zender Zwart. Met ontvanger een ideaal duo. Tevens worden er diverse verloop-kabeltjes.

Bluetooth ontvangers koop je eenvoudig online bij bol. De ontvanger is verbonden met de tweede TV in een andere ruimte of bijvoorbeeld in de tuin. Ideaal om draadloos audio en video beelden te versturen naar bijvoorbeeld een. De zender zorgt voor de draadloze overdracht van audio en video.


Elk apparaat die een audio uitgang heeft kan dan de bron worden. U kunt bijvoorbeeld moeiteloos muziek. Beeld en stereo gelui draadloos door muren en plafonds. Geschikt voor elk merk dvd speler, satellietontvanger, decoder, etc.


Bekijk uw totale digitale TV. De Fitnessaudio UHFset met het nieuwe frequentie bereik in de 6mhz band. De set heeft verschillende instelbare frequentie.


Power Consumption: 2W Power Supply: DC 5. LG Music Flow Rmultiroom Smart Hi-Fi audio-zender (MR140) Expositie. Een AV-receiver oftewel audio-videoreceiver is een van de vele componenten van consumentenelektronica, typisch te vinden in een thuisbioscoopsysteem. Ontdek deze Netwerken in onze webshop.


De speakeraccessoire is geschikt voor de audiouitgang van bijvoorbeeld je iPo. Inhoud Verpakking: - Zender - Ontvanger - AC Adapter - Tulp kabel - Handleiding.


GHz draadloze digitale audio zender en ontvanger,Aantal kanalen: Zender:USB male,Ontvanger:RCA female,3. Microfoon draadloos: sets met zender(s) en ontvanger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.