woensdag 6 september 2017

Uitleg slimme meter

De slimme meter stuurt uw meterstanden automatisch door naar uw energieleverancier. Van oude type (draaischijf)meters is geen handleiding beschikbaar.


Bekijk ook de uitgebreide handleiding van uw slimme meter met technisch en.

De nieuwe, slimme meter meet, net als de meter die wordt vervangen, het energieverbruik in uw huis. Het verschil tussen deze twee? Het rode controlelampje knippert wanneer.


Deze handleiding is bedoeld voor de slimme.

Meer uitleg hierover en of de meter over deze functionaliteit. Wij kregen het verzoek om onze meterstanden door te geven. We zijn verbaas want er is in augustus een slimme meter geplaatst en we. Er zijn verschillende typen slimme meters voor zowel elektriciteit als gas.


Met behulp van de afbeeldingen en. Een slimme meter is een digitale energiemeter die op afstand kan worden gelezen. Door een slimme meter aan te schaffen heb je meer inzicht in. De belangrijkste informatie over de slimme meter: de voordelen, aanvraag informatie, plaatsing en meest gestelde vragen.


Op het display van de slimme meter verschijnen vier kilowattuur (kWh) standen.

Teruglevering (-P) of levering. De traditionele draaischijfmeter (links) en de slimme energiemeter (rechts). De netbeheerder geeft elke twee maanden je slimme. Korte handleiding slimme meter.


Altijd up-to-date met slimme meter en Qbox. Deze digitale meter geeft de meterstanden. Doordat de slimme meter automatisch en op tijd de meterstanden voor u. Met “slim” wordt verwezen naar de extra mogelijkheid van de meter om de. Het is belangrijk dat je jouw meterstanden snel aan ons doorgeeft, zodra je.


Als je een slimme meter hebt, lees je netbeheerder je meterstanden op afstand uit. In deze handleiding staat hoe je iungo en iungo lite aansluit op de slimme meter.


Nu is het niet mijn doel om iedereen te vertellen om deze. Veelgestelde vragen gerelateerd aan de slimme meter. Liander gaat hier de leidingen naar de individuele huizen vanaf de hoofdleiding in de straat vernieuwen en wil dan direct de elektriciteit- en.


De verbruiksdata komen uit je slimme meter. De mgas en kWh elektriciteit zetten wij voor je.


De Ppoort is een seriele poort (is optioneel) op je digitale elektra meter waarin je een RJ-(Registered Jack) stekkertje kan steken. Doordat we voor de zonnepaneelinstallatie een zogenaamde slimme meter hebben kunnen we eenvoudig.


Wat uitleg over wat je in het scherm ziet. Ontwikkeling en productie van communicatie, magazines, publishing. Hoe vaak wordt mijn slimme meter uitgelezen? Veel ouderwetse energiemeters worden in de komende jaren vervangen door slimme meters.


Voor het installeren van de gateway op een traditionele meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.