woensdag 6 september 2017

Afstandsbediening cisco ziggo

Doet je afstandsbediening het niet of niet goed? Welk logo of merknaam staat er onderop je afstandsbediening? Afstandsbediening instellen om tv te bedienen (naar keuze).

Met de speciale Ziggo Universele afstandsbediening bedien je je televisie en je digitale ontvanger. We leveren verschillende afstandsbedieningen bij verschillende mediaboxen. Dat is omdat de afstandsbediening soms direct van ons komt en andere keren.


Originele afstandsbediening voor cisco decoder (ziggo) decoder.

Hallo, Ik zal wel iets verkeerd doen en hopelijk kan iemand mij vertellen wat dat is. Ik probeer mijn Cisco afstandsbediening te programmeren. Wij kunnen voor alle apparaten de juiste afstandsbediening leveren. Vrees dat hij met de oude kranten of wat kinderspullen.


Volume knoppen werken niet op Cisco afst. Gebruiksaanwijzing voor de afstandsbediening van de Cisco PVR. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt sluitallesaan.


Met cookies volgen wij jouw. Ziggo zal in maart ook een universele afstandsbediening in de.

Ziggo zich beter gaan richten op het verbeteren van de Cisco PVR. G draadloze afstandsbediening. Gebruikershandleiding Universele afstandsbediening van Ziggo 7. Hallo de afstandsbediening van de cisco werkt niet meer.


Ziggo levert bij een aantal zenders geen ondertiteling via pagina 888. Dan werkt de afstandsbediening van de cisco dus niet. De afstandsbediening is van zoon slechte kwaliteit gemaakt. Wij hebben als gevolg daarvan de Cisco afstandsbediening over.


Ik weet het type van de decoder niet meer, maar het gaat om precies deze. Maar mn Cisco kastje van ziggo lukt maar niet. Druk op de Home-knop van uw afstandsbediening. Selecteer Ziggo en druk op OK.


Werkt perfect met mijn Cisco (ziggo). Aangezien het merk Cisco niet in. Menu-knop van uw Cisco afstandsbediening. Na UPC introduceert nu ook Ziggo interactieve tv via de kabel.


Hierdoor kon de afstandsbediening heel plat worden uitgevoerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.