woensdag 16 augustus 2017

Van engelse stekker naar nederlandse stekker

De wereldstekker bestaat uit vier losse stekkers. De Travellife 4-delige reisstekker is gesmaakt van kunststof en geschikt voor de meest gebruikte stopcontactenaansluitingen in de wereld.


Met deze verloopstekker (reis stekker) kunnen bv.

Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor. Allekabels biedt diverse reisstekkers voor Engeland aan. Nederlands stopkontakt gestoken worden.


Voor 22:bestel morgen in huis.

Bestel nu uw Engeland verloopstekker online! Een standaard engelse aansluiting dus. Hier wil ik een platte nederlandse stekker in doen. Ik heb net een engels apparaat gekocht, met engelse stekker.


Met de adapter Europa naar Verenigd Koninkrijk kunnen alle Europese apparaten, die met een 2- of 3-polige stekker zijn uitgerust, in het Verenigd Koninkrijk. Dit is toch juist een verloop van euro naar engels ipv andersom? Je kan gewoon je euro stekker in het stopcontact stoppen, voltage en hertz is gelijk.


Universele reisstekker te gebruiken in alle werdelddelen. My Way is het openhartige verhaal van vlogger Monica Geuze.

Van fotoshoots tot dj-optredens. De Britse stopcontacten hebben drie rechthoekige gaten en worden gebruikt met geaarde stekkers die een ingebouwde smeltzekering hebben.


Deze pennen zijn dikker dan die van een Europese stekker. Engelse stekkers hebben de zekering ingebouwd omdat "in the old days".


Vaak heeft een stopcontact in een Engels hotel een aan- en een uitknop. Verloopstekker ( traveladapter - reissteker - reisadapter ) o. Reisstekkers - nu in de Conrad. Ik kan een nieuwe afkortzaag kopen, maar met engelse stekker.


Kan ik zonder problemen deze engelse stekker vervangen voor een "gewone". SMARTWARES Wereldstekker koop je op Kijkshop. Koop dus geen dure adapter op de boot! Met de Kruidvat Wereldstekker sluit je in het buitenland je elektrische apparaten gemakkelijk en veilig aan.


U kan de toestellen vergelijken door het vakje links van het toestel aan te vinken en op vergelijken te klikken. Reisadapter geschikt voor UK - U kunt deze Euro adapter gebruiken om het stopcontact van een Europese stekker om te zetten naar een UK stekker.


In Kaapstad zijn ze echter redelijk gewend aan deze stekkers en vind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.