woensdag 16 augustus 2017

Adapter trekhaak stekker

Walstroom verloopstekker en splitter - Verloop van stekker naar CEE. Aanhangwagen adapter - naar 13-polig.


De Benton adapter zorgt ervoor dat je een 7-polige stekker naar een 13-polige Jägerdoos kunt omvormen.

Past de stekker van het te trekken voertuig niet op de kabelset? Koop uw verloopstekkers, zoals jaeger naar multicon west voor uw aanhanger online vanuit uw luie stoel en monteer deze morgen al.


De adapter wordt namelijk toegepast om een 7-polige stekker te gebruiken op een auto die is uitgerust met een 13-polige stekkerdoos. Adapter met aan ene zijde een 7-polige stekkerdoos met verende klep.

Aan de andere zijde een 13-polige stekker. Universele verloop-stekkers voor aanhanger, caravan, trailer of fietsendrager. Met deze verloopstekker maak je. Auto Verloop aanhanger stekker.


Bezorgkosten voor dit artikel: € 6. Verloopstekkers voor fietsendragers vind je bij Fietsendragercenter. Thule heeft geen trekhaakdragers met een MultiCon stekker. Verloop stekker 13-polig auto naar 7-polige aanhangwagen, caravan.


SecoRüt Adapter 7- naar 13-polige stekker - makkelijk vanuit huis online bestellen - bij Conrad.

Op nieuw gemonteerde trekhaken zal standaard een 13-polige stekkerdoos. Hier heb je wel een adapter(kabel) voor nodig om een 7-polige stekker aan te.


Deze verloopstekker of adapter zet het 13-polige elektrische stopcontact om. Ontworpen voor: het omvormen van je 7-polige stekker (mannelijk) voor trekhaak tot een 13-polige stekker (vrouwelijk). Stekkerdoos PVC 7-polig inclusief schakelaar.


Ik heb een trekhaak onder de Czitten die wegklapt met een 13-polige stekkerdoos. Nu heb ik er al diverse keren een aanhanger achter. Op de MulticonWest-stekkerdoos kan naast de 13-polige stekker ook een 7-polige stekker worden aangesloten. Hiervoor is geen adapter nodig.


Het voordeel hiervan is dat ook een 7-polige stekker in deze adapter past. Trekhaak Lancer Sportback met vaste kogel. De Jaeger stekker is een 13-polige stekker die niet uitwisselbaar is met de andere. Dit is op te lossen door speciale led verlichting adapter of door zelf een extra.


LED verlichtingsadapter Resistance box polig female socket- polig male plug cable 1cm. Orginele Jaeger polige stekker met schroef aansluiting. Deze kunststof adapter van Carpoint van 7-polig naar 13-polig is geschikt voor de trailerdoos.


Adapter voor aanhangwagen steker 7-polige stekkerdoos met verende klep. Heb op dit moment een polige Jaeger aanhanger aansluiting. Ik wil ivm oude aanhanger gebruik of andere items sowieso een naar 7.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.