donderdag 3 augustus 2017

Goedkope marifoon

Kies, vergelijk en koop veilig en gemakkelijk uw marifoon. Onderdeel van George Kniest Boat Equipment. Veiligheid gaat voor alles op het water.

Een marifoon is een belangrijk hulpmiddel. Maar wat moet je weten over een marifoon? Bij deze wil ik mede watersporters waarschuwen voor de goedkope marifoons die op dit moment op de markt gebracht worden.


Koop of Verkoop marifoon op Marktplaats.

Ophalen of goedkoop verzenden met kiala. Icom IC-MHandheld Marifoon Info Maritieme VHF portofoon. Kom langs of gebruik onze snelle gratis bezorging! Ben van plan een marifoon aan te schaffen.


Maar zijn die goedkope marifoons gewoon goed of echt slecht. De Icom M-is een waterdichte en drijvende marifoon. Cobra HH 5FLT drijvende handheld marifoon met Bluetooth GOED GETEST ANWB WATERKAMPIOEN ! De goedkoopste is de HX 280E$ als portable en de vaste is de.


Met eenvoudige goedkope middelen is voor toerzeilers een goed werkende AIS.

Is het ontvangst eventueel te verbeteren dmv met een marifoon te. De meeste plezier vaart hebben maar een simpele goedkope marifoon. Bij lengtes langer dan een meter. De antenne is een belangrijk onderdeel van de marifonie installatie op uw boot.


Helaas wordt er te vaak een relatief goedkope antenne gekocht bij een duur en. U wilt uw marifoon certificaat halen door middel van zelfstudie. Ook dat kan bij Vaarschool ALbatros.


Deze blog gaan in op de techniek en het gebruik van de Marifoon aan boord. Letop, er zijn speciale goedkope AIS antennes, maar deze zijn. Conclusie: Deze verloop is een goedkoop en goed alternatief voor de dure DVB-T antenne in de mast. Wel moet de marifoon stekker even ontkoppeld worden.


Ik wil graag een marifoon aan boort hebben (certificaat ga ik halen). Op de mast van mijn nieuwe 2e hands boot zit een marifoon antenne. En toch altijd de goedkope sprietjes gebruikt.


Ben benieuwd met welke marifoon jullie goede ervaring hebben. Er wordt nog wel eens aangevoerd dat de goedkope marifoons niet meer te repareren zijn. Elektronische scheepsidentificatie op marifoon slaat aan.


Een goedkope marifoon kan daardoor tegenwoordig in grote lijnen hetzelfde als. Welkom bij de watersportwinkel waar uw wensen centraal staan. Bestel nu ook online in onze webshop!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.