donderdag 3 augustus 2017

Adapter 13 naar 7 polig

De Benton adapter zorgt ervoor dat je een 7-polige stekker naar een 13-polige Jägerdoos kunt omvormen. Universele verloop-stekkers voor aanhanger, caravan, trailer of fietsendrager.

Met deze verloopstekker maak je. Coolblue: alles voor een glimlach. Aan de andere zijde een 13-polige stekker.

Aanhangwagen adapter,Extra: Verende klep. Electrische aansluiting voor trekhaken. De beschikbare adapters voor de 13-polige DIN stekkerdoos zijn er de 7-polige standaard en de 13-polige WEST stekker.


Verloop stekker 13-polig auto naar 7-polige aanhangwagen, caravan. Met behulp van deze Verloopstekker van Thule kan je een 13-polig stopcontact van een auto omzetten naar een 7-polig stopcontact, zodat diverse. Hoi allemaal, Ik heb een trekhaak onder de Czitten die wegklapt met een 13-polige stekkerdoos.


Deze verloopstekker of adapter zet het 13-polige elektrische stopcontact om naar een 7-polige stekker. Nu heb ik er al diverse keren een.

Adapterkabel 13-polig naar 7-polig. Dit is een 13-polige adapterkabel die geschikt is voor voertuigen die zijn uitgerust met een 13-polige.


Geachte klant, momenteel is er een probleem met de snelheid van de webshop. Mocht het bestellen niet lukken, neem dan telefonisch contact met ons op.


Mini-adapter van een 13-polige auto-aansluiting naar een 7-polige aanhangeraansluiting. Bij de 13-polige Multicon aansluiting past de 7-polige stekker zonder.


Bestel fietsonderdelen en -accessoires gemakkelijk online bij Fietsvakshop. Carpoint Verloopstekker 13- naar 7-polig. Nog niet gewaardeerd Uw review toevoegen. Met een adapter van 13- naar 7-polig plug ik mijn caravan eraan.


Vanaf € 9- (anders € 95). Nieuwe polige stekker aan de vouwwagen en niet alle polen gebruiken. De Jaeger stekker is een 13-polige stekker die niet uitwisselbaar is met de andere. Dit is op te lossen door speciale led verlichting adapter of door zelf een extra.


Welke kabelset je moet hebben, hangt af van de benodigde functies voor. Pasklare adapter voor eenvoudig omschakelen van 13-polig DIN autozijde naar 7-polig DIN aanhangerzijde. Handig als je aanhangers of caravans met.


Snelste levering in gehele BeNeLux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.