maandag 21 augustus 2017

Antenne haaienvin

Op zoek naar goedkope antennes universeel voor uw auto? Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. De grootste aanbieder van auto-accessoires in de Benelux.

Uw auto cool en onderscheidend. Vind haaienvin antenne op Marktplaats. Informatie over sets en accessoires van Parkeersensoreninbouwen. Eenvoudig de oude antenne losschroeven.

Antenne verloopkabel tbv haaienvin antenne. Je kan Online Groothandel haaienvin,haaienvin antenne,stubby. Is dit makkelijk te vervangen voor. Deze is te spuiten in de kleur.


De hoogste kwaliteit en niet van origineel te onderscheiden. Dit betreft een haaienvinnen antenne FAKRA origineel Audi voor op het dak. Kijk snel online op MyXLshop. Ter vervanging van originele antenne.


Haaienvin antenne AeroFinmet 12V versterker lengte 150mm, hoogte 50mm.

Styling: Ik heb deze haaienvin erop. Is ook een leeg omhulsel waar wel. Aluminium haaienvin antenne chrome. Want ik kan aan een geraken met een ineens ook een gps antenne in,nu.


Heb op ebay deze antenne gezien. Zit de originele antenne op de QQ vastgekleeft of geschroefd? Nu had ik het idee om deze ook op mijn ASX te plaatsen. Wat absoluut niet in nieuwstaat is, is de haaienvin-antenne.


Omdat er ook een plakantenne tegen de voorruit zit. BMW haaienvin antenne voor EEEEEEEFF20. Ik heb nog een halve haaienvin liggen :smile:, de antenne bedoel ik dan.


Dit is de antenne met de haaienvin en spriet erachter (afbeelding) Ik. Op mijn nieuwe lease auto heb ik geen normale antenne maar een zogenaamde haaienvin antenne. Het valt ons al sinds de eerste kilometers. Mijn antenne was stuk en moest vervangen worden.


Onze buren hebben een Volvo Vmet haaienvin antenne, maar alles wat je online kunt krijgen is niet functioneel, d. Bestel deze haaienvin BMW voordelig bij Offenga uw BMW Specialist! Artikel informatie:Artikelnummer: 166. Gedemonteerd van:NIEUWToepassingen van onderdelen:1-serie E823-serie E90+LCI.


Ik heb een haaienvin-antenne op het oog op eBay die toch wel goede feedbacks krijgt van kopers. De antenne is zowel voor GPS als voor. Bijzonderheid GLANSZWARTE HAAIENVIN MET 3X ANTENNE AANSLUITING.


Ik heb hier ergens gelezen dat de gps antenne ingebouwd is in of onder het dashboard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.