donderdag 24 augustus 2017

Adaptor 13 polig naar 7 polig

De Benton adapter zorgt ervoor dat je een 7-polige stekker naar een 13-polige Jägerdoos kunt omvormen. Carpoint Verloopstekker Kunststof Van 7-polig Naar 13-polig.


Aanhangwagen adapter - naar 13-polig.

Coolblue: alles voor een glimlach. Met deze verloopstekker maak je van je 13-polige stekkerdoos gemakkelijk een 7-polige stekkerdoos. Dankzij de kleine afmetingen kan de tussen-adapter.


Adapter met aan ene zijde een 7-polige stekkerdoos met verende klep.

Aan de andere zijde een 13-polige stekker. De kunststof verloopstekker is een adapter die geschikt is voor Jäger contacdoos aa. Auto Verloop aanhanger stekker. Deze verloopstekker of adapter zet het 13-polige elektrische stopcontact om naar een 7-polige stekker.


Adaptor 7-polige stekker en 13-polige doos. Verloop stekker 13-polig auto naar 7-polige aanhangwagen, caravan. Adapter 7polig stekker naar 13polig doos zorgt ervoor dat een 7-polige doos op een 13-polige stekker aangesloten kan worden. Adapter van een 7-polige contactdoos naar een 13-polige Jaeger stekker.


Altijd goedkoper dan bij de Formido bouwmarkt - De grootste Formido.

Er is altijd een adapter nodig. Een universele 7-polige stekker past direct op een 13-polige MultiCon aansluiting. De behuizing van de stekker. Snelste levering in gehele BeNeLux.


Bovendien is de adapter super kort, hierdoor. Omdat je caravan wel een polige stekker heeft, heb je er misschien ook een.


Hoi allemaal, Ik heb een trekhaak onder de Czitten die wegklapt met een 13-polige stekkerdoos. Nu heb ik er al diverse keren een.


De 13-polige stekker heeft de vertrouwde 7-polige aansluiting inmiddels naar. Hier heb je wel een adapter(kabel) voor nodig om een 7-polige stekker aan te. Ontworpen voor: het omvormen van je 7-polige stekker (mannelijk) voor trekhaak tot een 13-polige stekker (vrouwelijk).


De perfecte oplossing wanneer je. Echter de twinny-load en aanhangwagen hebben een 7-polige. Overigens, let bij de adaptors voor Jaeger naar Multicom even op of je een.


Met een adapter van 13- naar 7-polig plug ik mijn caravan eraan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.