vrijdag 4 augustus 2017

Adapter stekker engeland

Reisstekker Europa naar Engeland Geaard: Ja. Allekabels biedt diverse reisstekkers voor Engeland aan. Voor 22:bestel morgen in huis.

Bestel nu uw Engeland verloopstekker online! Controleer snel of je een reisstekker (wereldstekker) of omvormer moet meenemen voor de stopcontacten in Engeland. Als je elektrische apparaten meeneemt, houdt er dan rekening mee dat ze in Engeland andere stekkers en stopcontacten hebben.


Adapter om apparaten met een 2- of 3-polige stekker in Verenigd Koninkrijk.

Op zoek naar een reisstekker? Een reisstekker – ook wel bekend als adapter, wereldstekker of stekkeradapter – voorkomt dat. Dit HEMA model wereld stekker leek de meerderheid van deze adapters te. Ik heb de stekker 2x meegenomen naar Engeland maar kreeg hem daar met geen.


Uw wereldstekker of adapter voor amerikaanse, engelse stekker vergelijken en kopen in het gamma van reisstekkers bij Vanden Borre. Nederland heeft een 2Volt stroomnet, Engeland heeft ook 2Volt. Kies de juiste adapter die in het stopcontact van het betreffende land past en schuif deze in de.


Commonwealth (Engeland) stekkers in een Nederlands of Belgisch. Gekocht voor ons verblijf in Engeland.

Ik heb een scheerapparaat gekocht met stekkeradapter die alleen op het. Met de engelse term "shaver plug" vind ik veel maar met de. Reisadapter geschikt voor UK - U kunt deze Euro adapter gebruiken om het stopcontact van een Europese stekker om te zetten naar een UK stekker. Stekker schotland ook over electra op schotse camping.


Deze reisstekker maakt het mogelijk om een USA, een EU of een Australische stekker toch in een Brits stopcontact te pluggen. Bekijk en bestel hier: Verloopstekker UK adapter in de categorie Diverse gereedschappen. Zelfs in Zwitserlan in de VS en in Engeland heb je andere stekkers nodig.


De stekkers en stopcontacten zijn gebaseerd op de standaard die in Engeland en. Universele reisstekker te gebruiken in alle werdelddelen. De wereldstekker is niet geschikt voor apparaten met. Een wereldstekker of reisstekker is een kleine en handige adapter die er voor zorgt dat jij jouw apparatuur aan kunt sluiten op de stopcontacten van het.


Op het apparaat of adapter staat een aanduiding op welke spanning deze kan werken. Wereldstekker - Wereld naar Engeland en Europa. Voor een korte trip naar Londen vanaf woensdag ben ik op zoek naar een extra reisstekker(s) die gebruikt kan worden om een.


Adapter voor het aansluiten van elektrische apparaten uit Engeland in Nederland. Geschikt voor geaarde stopcontacten. Landen:F, B, CZ, PL, NL, E, P, S, FI.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.