donderdag 3 augustus 2017

Adapter amerikaanse stekker

Deze past in deze verloopstekker. De 2-pins adapter van Hama stelt je in staat om elektrische apparaten te. Reisstekker USA - EU Met deze stekker ben je in Europa altijd verzekerd van stroom op.

Europa (EU) naar USA Adapter verloop stekker (Stuks). Controleer of je een reisstekker of wereldstekker nodig hebt! Stekker us-eu adapter waarmee elektronische apparaten met een platte.


Valueline Uk-plugEuro Adapter Naar Uk Stekker Wit.

Reisadapter Wereld-naar-usa Usb Geaard. Travel Blue Europa Adapter - UK + USB 2. Uw wereldstekker of adapter voor amerikaanse, engelse stekker vergelijken en kopen in het gamma van reisstekkers bij Vanden Borre.


Op het apparaat of adapter staat een aanduiding op welke spanning deze kan. Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en.


Dit HEMA model wereld stekker leek de meerderheid van deze adapters te combineren. Auch für den Deutschen Markt, ist diese Flach auf rund Stecker Adapter. Amerikaanse) auto-onderdelen nodig?


Uit een ander topic hier op GoT weet ik reeds dat de adapter die aan het stroomsnoer hangt.

Er zijn adapters op de markt om voor amerikaanse stekkers. Zo kan je de amerikaanse stekker via die adapter in een nederlands stopcontact pluggen. Of je koopt de originele Apple iPad-adapter (dus geen namaak) voor de EU voor. Elektriciteit in Mexico: alles over netspanning, ferquenties, soorten stekkers en handige informatie over elektriciteit in Mexico.


Kies de juiste adapter die in het stopcontact van het betreffende land past en. Precies op de adapter moet dan 110v-230v staat, dan kan het. Ga je naar Zuid-Afrika, zorg dan dat je wereldstekker de types.


Universele reisstekker te gebruiken in alle werdelddelen. Scherp geprijsd en op werkdagen voor 16. De wereldstekker van Haba bevat: de Zuid Europese stekker, die geschikt is voor Italie, Spanje, Frankrijk, Griekenland en diverse andere Zuid Europese landen. Vele malen goedkoper dan een chi in Nederlan alleen de tang heeft ook een amerikaanse stekker, én voltage.


Dat betekent dat hij niet in. Let op: een reisstekker (of universele stekker) is meestal geen adapter! Adapter voor wandcontactdoors van RA naar eurostekker, kunststof wit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.