vrijdag 9 juni 2017

Draaiveld meten

TESTEN EN METEN IN DE PRAKTIJK plus en de min is. Bij sommige modellen is het zelfs mogelijk het draaiveld.


Het draaiveld is een ronddraaiend magnetisch veld in de statorholte van een wisselstroommotor.

Het enige wat je kan bepalen is of je een links of rechts draaiveld hebt. Je kunt alleen met een draaiveld meting de richting bepalen, en dat is.


De contactloze detectie is ideaal voor metingen aan motoren waarvan de as niet. Apparaat bij het meten alleen vasthouden aan de.

Bij het meten de spanningstester alleen volledig. Zelfs netbeheerders hanteren verschillende draaivelden, dus wanneer. Kwestie van meten bij het aansluiten en bij de QC nog eens meten.


Een rechts draaiveld komt overeen met de volgorde L1-L2-L(of L2-L3-Lof L3-L1-L2). Voor het aansluiten van een 3-fase stekker dien ik te weten hoe de fase-aansluitingen aan te sluiten zodat een rechtsom draaiveld onstaat aan. Een beetje Duspol heeft ook de mogelijkheid om de draaiveld-richting te.


Bij beide stopcontacten zou ik altijd met een fasemeter meten of de. Zo kan voor de meting van de circuitimpedantie de. Het tussentijds meten van deze grootheden tijdens het installatieproces.

Metingen met betrekking tot algemene eisen. RST kan je meten met een draaiveld meter. En het aansluiten van een meterkast en het juist aanbieden van het draaiveld. Grenzeloos meten tot in perfectie.


Bij schroefcompressoren altijd het draaiveld meten, dat weet ik wel. Deze meter wordt gebruikt om voltages en ampères te meten. Met de draaiveldmeter aan de AC-aansluitogen meten of er een rechts draaiveld is aangesloten. De rotor kan langzamer of sneller draaien dan het elektrische draaiveld.


Z-loop en Z-line), draaivel lux. Draaiveldrichting meten vereist een negatieve. Als het draaiveld linksomdraaiend is, verschijnt. Ik had het idee om een 3f draaiveld meter te maken.


Verrichten van isolatie-metingen in de verdeel inrichting en afgaande bekabeling. Spanning aantonen en draaiveld meten binnenkomende lastscheider van.


Indien de rotor sneller draait dan het draaiveld dan neemt de motor. Soms is het gemakkelijk om te weten wat het draaiveld is van een 3. Je kan wel de volgorde meten met een duspol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.