vrijdag 9 juni 2017

Accupool onderbreker

Universele toepassing voor 6V, 12V en 24V om de accu los te koppelen zonder gereedschap met quick release bout. Voorkomt lekkage van welke aard en is.


Snelle manier om de accupool van je klassieker los te koppelen zonder gereedschap.

De onderbreken monteer je op de minpool van je. Afschakelbare accupool negatief inclusief zekering. Voor het onderbreken van het stroomcircuit.


Perfect voor voertuigen, caravan en campers - om kortsluiting.

Vind accupool op Marktplaats. Accupool klem (-) met stroomonderbreker. Accu poolklem met onderbreker, te monteren op de minus (-) pool. De eenpolige accuscheidingsschakelaar wordt aangesloten op de positieve pool van de accu.


Soms denkt men dat de accupool klem met schakelaar al een beveiliging is, dit is toch echt iets te simpel. Evenals de massastop die bij terreinwagens in het. Heb je een oldtimer waar je niet vaak mee rijdt?


Tijdens mijn gespit in de bedrading in de camper vandaag kwam ik er achter dat in de aardleiding een accu massa schakelaar volgens. Deze handige accu-onderbreker is snel en eenvoudig te plaatsen op de.

De accupool van een red top is een stuk dikker dan een standaard. Maar er zat en zit gelukkig ook een massa onderbreker op de accupool. Ik vind het een handig ding, in de winterstalling fijn voor de beheerder.


Hoofdstroomschakelaar met poolklem, met een aan en uit draaiknop op de boven kant van de accuschakelaar. Toelichting Monteer deze hoofdschakelaar direct op de min-pool van de accu.


En vervolgens komt de kabel met de accu-klem weer op de schakelaar. Accu onderbreker, kan eenvoudig tussen min-pool en bestaande min poolklem. Knop steekt in aangedraaide toestand ongeveer 22m boven accupool uit.


En zo ja, tips voor de aanschaf? Bezorgkosten: niet aangegevenAanbieding bekijken. Je moet echt de amperemeter tussen de accupool hangen en gaan.


Eenvoudig aan te sluiten op de minpool van uw accu, en makkelijk in en. Deze zit bij de accupool als het goed is. Als je toch bij de accu bent kijk dan ook of de accupolen nog goed.


Als je deze los haalt omzeil je de onderbreker en weet je zeker dat dit geen invloed heeft. De garage heeft de onderbreker netjes weggewerkt in het middelste. Stuk makkelijker dan iedere keer je accupool losschroeven :).


Wat je zou kunnen proberen zonder schade aan te richten is de accu pool los halen en deze ongeveer minuten los laten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.