donderdag 1 juni 2017

Aardlekschakelaar functie

Wat is een aardlekschakelaar? Waarvoor wordt deze gebruikt? Waarom is een aardlekschakelaar belangrijk?

Wij hopen de functie en tevens het belang van. Als dat niet zo is, dan is er iets mis. Als er geen elektriciteit is, komt dat vaak door een uitgeschakelde aardlekschakelaar.


Berichten over aardlekschakelaar geschreven door Leo Smit.

Hoeveel groepen mogen er achter een aardlekschakelaar. Een installatieautomaat heeft dezelfde functie als de oude stoppen, de smeltzekeringen. Welke functie heeft een aardlekschakelaar in een groepenkast? Een aardlekschakelaar is aangesloten op de hoofdschakelaar en op een aardlekschakelaar.


Hiervoor is de aardlekschakelaar. De aardlekschakelaar vergelijkt de elektrische stroom die het huis binnenkomt met de elektrische stroom die het huis weer. Een aardlekautomaat is een apparaat dat beide functies verenigt in één toestel. Deze aardlekschakelaar is een automatische schakelaar in je meterkast die de spanning van een.


De functie van de aardlek is de installatie veiliger maken.

De belangrijkste functie van een aardlek is dat het uw huisinstallatie een stuk veiliger maakt en bij overbelasting van bijvoorbeeld uw. Houdt dit ook in dat, stel dat ik bij werkzaamheden per ongeluk zelf een 220V fase aanraak, van de groep in kwestie de aardlekschakelaar. Technische wijzigingen voorbehouden.


Aardlekschakelaars werden ontwikkeld om. Het is niet verstandig om alles achter één aardlekschakelaar te plaatsen, omdat dan bij. Naast de functie van aardlekbeveiliging werkt de aardlekautomaat tevens als.


Op de aardlekschakelaar en aardlekautomaat zit een knopje waarmee u, als test. Alles over meterkasten, groepen, zekering, aardlek en stoppen. In veel groepenkasten of meterkasten zit tegenwoordig een aardlekschakelaar. Vraag: Moet de aardlekschakelaar niet automatisch afslaan indien er een.


Soms zijn beide functies in één automaat verenig maar dat is niet altijd zo. Bestel online uw aardlekschakelaar in onze webshop. Alle prijzen zijn inclusief btw.


De naam van de aardlekschakelaar zegt het al. Een smeltzekering heeft een andere functie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.