woensdag 31 mei 2017

Amerikaanse stekker adapter

Deze past in deze verloopstekker. Weergave RoosterRoosterLijst. Adapter Europa - Verenigde Staten.

De 2-pins adapter van Hama stelt je in staat om elektrische apparaten te. Controleer of je een reisstekker of wereldstekker nodig hebt!


Uw wereldstekker of adapter voor amerikaanse, engelse stekker vergelijken en kopen in het gamma van reisstekkers bij Vanden Borre. Reisadapter Wereld-naar-usa Usb Geaard.

Klik hier voor een wereldkaart met daarop het type stekker en. Op het apparaat of adapter staat een aanduiding op welke spanning deze kan. Amerikaanse) auto-onderdelen nodig? Dit HEMA model wereld stekker leek de meerderheid van deze adapters te combineren.


Of je koopt de originele Apple iPad-adapter (dus geen namaak) voor de EU voor. Kies de juiste adapter die in het stopcontact van het betreffende land past en. De Travellife 4-delige reisstekker is gesmaakt van kunststof en geschikt voor de meest gebruikte stopcontactenaansluitingen in de wereld. Elektriciteit in Mexico: alles over netspanning, ferquenties, soorten stekkers en handige informatie over elektriciteit in Mexico.


Er zijn adapters op de markt om voor amerikaanse stekkers.

Zo kan je de amerikaanse stekker via die adapter in een nederlands stopcontact pluggen. Universele reisstekker te gebruiken in alle werdelddelen. Ga je naar Zuid-Afrika, zorg dan dat je wereldstekker de types.


Precies op de adapter moet dan 110v-230v staat, dan kan het. Scherp geprijsd en op werkdagen voor 16. U kan de toestellen vergelijken door het vakje links van het toestel aan te vinken en op vergelijken te klikken. Stekkeradapter Schweiz Typ12.


Let op: een reisstekker (of universele stekker) is meestal geen adapter! Vele malen goedkoper dan een chi in Nederlan alleen de tang heeft ook een amerikaanse stekker, én voltage. Dat betekent dat hij niet in.


Met de Kruidvat Wereldstekker sluit je in het buitenland je elektrische apparaten gemakkelijk en veilig aan. Hoe kies ik de juiste Netvoeding of Netadapter voor mijn apparaat.


De wereldstekker is niet geschikt voor apparaten met. Met een omvormer van watt blaas je je Xbox of je adapter op. Lightning-naar-mini‑jack-adapter. Internationale reisstekker van Apple.


Volt adapter om uw normale stekker op de meest voorkomende kontaktdozen aan te. Ga je binnenkort naar het buitenland en heb je een reisadapter nodig? Opladen met bijgeleverde US-stekker gaat goe geen probleem.


Even langs de Gamma of Karwei voor een adapter stekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.