woensdag 26 april 2017

Handheld marifoon

Met dit certificaat mag je zowel de vaste marifoon als de handheld marifoon bedienen. Voor het bedienen van een combi marifoon DSC. Kies, vergelijk en koop veilig en gemakkelijk uw marifoon.

Een handheld marifoon is ideaal aan boord. Cobra HH 5FLT drijvende handheld marifoon met Bluetooth GOED GETEST ANWB WATERKAMPIOEN ! De handheld marifoon, hierna te noemen portofoon, is voor de pleziervaart nog.


Voordeel van een portofoon tegenover een vaste marifoon is.

Handmarifoons worden aan boord vaak als tweede marifoon gebruikt. Bijvoorbeeld om vanuit de kuip een. Met een sterk trillend geluidssignaal zorgt deze handheld ervoor dat al het water eruit vibreert.


Daarnaast is deze marifoon voorzien van ruisonderdrukking. Bij Neptunamor gebruiken we Standard Horizon producten. De binnenwateren binnen europa. Vanwaar de keuze voor een handheld en geen fixed marifoon?


Ik wil naast mijn vaste marifoon ook een waterdichte handheld marifoon. Koop of Verkoop handheld marifoon op Marktplaats.

Voor pleziervaartuigen tot een scheepslengte van meter is het gebruik van een draagbare marifoon (portofoon) op Nederlandse binnenwateren toegestaan. Marie, Sneekweek, Winactie, Eredivisie Zeilen, Duurzaam Jacht, Sailors for Sustainability, Shalom, Team Delft Challenge.


COBRA RESERVE ACCU MARIFOON TB. Handheld marifoon Simrad HH36. De topper uit de handheld-range van Standard Horizon. De Standard Horizon HX780E is waterdicht en drijvend.


Enkele kenmerken: interne GPS. Hij beschikt over ingebouwde GPS, een man overboord. Je hebt helemaal geen marifoon aan boord nodig.


Vaar je uitsluitend op de binnenwateren is de handheld marifoon prima. Deze Nederlandstalige handleiding is een beknopte versie van de Engelstalige versie. Ons assortiment bestaat uit handheld en vaste montage marifoons.


De vaste marifoons van Icom, de IC-M41 IC-M50 IC-M4en IC-M6zijn allen. Icom IC-MEURO handheld marifoon ATIS. De ICOM IC-MEURO portable marifoon is een handzaam uitgevoerde, robuuste hand.


Marifoons met een AIS ontvanger (geen zender!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.