dinsdag 25 april 2017

Aanraakschakelaar

Door het aanraken van een metalen oppervlak kun je een lamp of iets anders in- of uitschakelen. Leverbaar in zwart en wit model.


Exclusieve touchschakelaars welke voorzien zijn van de nieuwste technologieën.

De touchschakelaars hebben een luxe glazen paneel wat een zeer moderne. Is een elektronische schakelaar, die wordt `gesloten` door de schakelaar met de top van de vinger aan te raken. Aanraak- of benaderingsschakelaar snel gemaakt.


De STM8T1van STMicroelectronics maakt het gemakkelijk.

Ik ben op zoek naar een simpele aanraak schakelaar. Deze Capacitief Touch aanraak Schakelaar licht Geel op bij inschakeling. Deze schakeling kan gebruikt worden als een schakelaar.


Hi, Ik zoek een aanraakschakelaar voor halogeen opbouwspots. De schakelaar die ik nu heb werkt niet meer goed. Als je het aanraakt dimt hij. Vanaf € 5gratis levering binnen Nederland.


Deze dubbele analoge aanraakschakelaar maakt gebruik van capacitieve detectie en past in een standaard inbouwdoos. Het is een multifunctionele module.

Heitronic aanraak sensor inbouw schakelaar type Simply Deze aanraak sensor kan gebruikt worden waar licht nodig is zonder daarbij een schakelaar aan te. Schrijf de eerste review over dit product.


Aanraakschakelaar in een kleine uitvoering ideaal als voelcontact voor b. Deze capacitieve schakelaar wordt geactiveerd door een lichte aanraking. Wanneer de schakelaar wordt ingeschakel zal het backlight automatisch een gele.


Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Invisible" aanraakschakelaar op bus. Deze design touch buttons, verkrijgbaar in dezelfde afwerkingen als de.


Nederlands model - VSENS - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. Deze aanraakschakelaar is geschikt voor het ontgrendelen van elektrische sloten, automatische deuren, deurautomaten of andere toepassingen. Spektro onderdeel Vocht Aanraak schakelaar 12. Infrarood aanraak schakelaar.


Technische Specificaties Iedere aanrakingvan de sensor zorgt ervoor dat de schakelaar op ON schakelt. Op onze winkel altijd de voordeligste prijs. In ons uiterst uitgebreid aanbod.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.