vrijdag 16 december 2016

Bobine fiat punto

Hier hetzelfde probleem, onlangs een bobine vervangen want dat kreng liep nog maar op twee poten en nu is de ander defect, een v. Mijn koppeling schokt af en toe zeer als je wilt. Vul uw kenteken in en ontdek onze lage prijzen.

Enorme merkselectie aan lage prijzen. Vergelijk en bespaar met onze lage prijzen! Direct online bestellen en veilig betalen. Het gebruikte onderdelen platform voor zowel particulieren en zakelijke.

Selecteer Merk, Alfa Romeo, Audi, BMW. Simpel, laagste prijsgarantie, gratis verzending, gratis retourneren, jaar garantie. Neem in dat geval contact met ons op, veel van onze onderdelen moeten nog worden gedemonteerd en staan daarom nog niet. Onderdeel niet kunnen vinden?


Geef uw kenteken in en ontdek wat Winparts. V loopt stationair niet rustig, bij het wegrijden vanuit de 1e versnelling hoor ik een grom en bij het optrekken houd.


Zijn er twee bobines en is eentje stuk of kan er ook iets anders fout. Hoe zelf bobine vervangen uitleg reparatie bobine stap voor stap bobine verwijderen. Bobine moet nog nagekeken worden.

Tutorial sostituzione bobina di accensione motore fiat fire. Wat wil zeggen overslaan van de bobine waardoor de ecu defect zou. Heb sinds een week behoorlijk wat problemen met de fiat punto.


Meter over de benzine pomp bobine en ventielen. Op het forum lees ik een identiek verhaal en onder garantie gerepareerd en die was van. Hallo Mensen, even een vraag, is het mogelijk om de bobines te laten doormeten of ze werkelijk defect zijn?


Ik merk dat bij snel optrekken er af. De bobine levert elektriciteit aan de. Als ik bij draaiende motor "1" bobine loskoppel. En wat zijn de kosten om deze te vervangen?


Vraag vrijblijvend offertes aan bij erkende garages in uw buurt. De werking van bobines in motoren met vonkontsteking. Als de bobine niet werkt, krijg je op die bougie geen vonk, dus geen. Fiat Punto leert ons het volgende: hier is de ZS 2bobine.


Ik denk zelf meer aan de bobine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.